• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.12.2019

10:16

POPOVIĆ: NATO pakt stoji iza NASRTAJA NA SRBE U CRNOJ GORI I BiH!

Politika

POPOVIĆ: NATO pakt stoji iza NASRTAJA NA SRBE U CRNOJ GORI I BiH!

Podeli vest

Povodom najnovijih dešavanja u Crnoj Gori oglasio se Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije, koji kaže da iza pritiska napada na duhovnost i slobodu srpskog naroda stoji NATO

Srpski narod u regionu, a posebno u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, nalazi se poslednjih dana pod velikim pritiskom koji ugrožava njegov identitet, duhovnost i slobodu.

Sada moramo otvoreno da kažemo da NATO pakt stoji iza svih ovih pokušaja da se Srbi slome i da se našem narodu oduzmu sloboda i nezavisnost.

U Crnoj Gori kriminalni i antisrpski režim Mila Đukanovića pokušava da uništi Srpsku pravoslavnu crkvu i identitet našeg naroda. Iza toga stoji NATO pakt koji time želi da uništi svaki otpor u Crnoj Gori u kojoj ga većinski narod, koji nije zaboravio njegove bombe i stradanja, ne želi i prezire. 

(VIDEO) DRAMA U SKUPŠTINI CRNE GORE! Nastala OPŠTA TUČA, ULETELO OBEZBEĐENJE SA GAS MASKAMA, čule se i EKSPLOZIJE

U Bosni i Hercegovini preti se Srbiji NATO trupama na Drini i vrši se ogroman pritisak da se Republika Srpska i Srbi saglase sa ulaskom te države u NATO.

Nema nikakve iluzije da su svi ovi događaji u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini koordinisani od strane NATO pakta, kako bi izazvali dodatne napetosti i razdor u srpskom narodu, sa krajnjim ciljem da se slomi svaki otpor Srba, kao poslednjeg naroda na Balkanu koji se odlučno protivi pristupanju tom vojnom savezu. 

Otud otvoreno nasilje koje je pokazao antisrpski režim Mila Đukanovića prema srpskim poslanicima u crnogorskoj Skupštini, hapseći ih bez ikakvih obzira na demokratske principe i ljudska prava. To samo pokazuje da taj režim ima podršku NATO pakta za čije interese isključivo i radi.

(FOTO/VIDEO) MILOGORSKA BRUKA ŽIVEĆE DOVIJEKA! Crna Gora usvojila SRAMNI ZAKON O OTIMANJU SRPSKIH SVETINJA! OPOZICIJA UHAPŠENA!

Zbog toga je sada potrebno da se najsnažnije podrže Srbi u Crnoj Gori i naša Srpska pravoslavna crkva u njihovoj borbi da sačuvaju svoje postojanje na tim prostorima. Ovo nasilje crnogorskog antisrpskog NATO režima nad srpskim narodom i njegovim predstavnicima ne sme da se prećuti i ostane bez odgovora Srbije.

Moramo da zaštitimo naš narod u Crnoj Gori svim sredstvima i nijedna mera, od proterivanja ambasadora, pa do finansijskih i privrednih sankcija prema predstavnicima tog režima, ne sme biti isključena.

A znamo u kojim su sve sektorima predstavnici režima Mila Đukanovića prisutni u Srbiji, i šta rade i preko koga rade, šireći svoj uticaj i prisustvo za svoj račun i za račun svojih nalogodavaca u NATO paktu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija