• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2019

21:31

VESIĆ: Obradović i dalje izaziva incidente

Politika

VESIĆ: Obradović i dalje izaziva incidente

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je danas da incident u Skupštini Srbije nije "ništa novo" i da predstavlja nastavak politike lidera Dveri Boška Obradovića i njegovog nalogodavca Dragana Đilasa, koji želi da "u Beogradu padne krv i on u neredima dođe na vlast"

- Zanimljivo je da se Boško Obradović buni zbog situacije u Crnoj Gori, a predstavlja deo Đilasove koalicije koja je, primera radi, podržala Radu Trajković da izađe na kosovske izbore. Kandidat Rade Trajković je podržavao (Hašima) Tačija i (Ramuša) Haradinaja, po čemu se može zaključiti da Đilasu i Obradoviću odgovara sve oko uslova za izbore na Kosovu. Saradnja s Haradinajem im je dobra, a u Srbiji ništa valja i trebalo bi praviti haos - rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, do izbora će biti još ovakvih incidenata, jer, kako je rekao, Đilas osim toga nema šta da ponudi.

- Nije nikada dao odgovore na pitanja oko Kosova, odnosa s Rusijom ili vojne neutralnosti. Na snimku se jasno vidi da je incident započeo Obradović koji je udario Aleksandra Martinovića. Ko je video snimak može da se uveri da je poslanika Martinovića udario Boško Obradović, to je jasno kao dan - zaklčučio je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Vesiću,Đilas menu,Obradovića je prvi napao Martinović!A ti Vesiću MORAŠ da misliš da je Obradović započeo tuču? Što bi se reklo ... Kome više veruješ?Mojim rečima ili tvojim očima?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija