• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

27.12.2019

22:39

PAKLENI PLAN ŠIPTARA, SPREMAJU ISTI SCENARIO KAO MILOGORCI U CRNOJ GORI! Srbijo uzbuna, Albanci uskoro kreću na naše  crkve i manastire!

Politika

PAKLENI PLAN ŠIPTARA, SPREMAJU ISTI SCENARIO KAO MILOGORCI U CRNOJ GORI! Srbijo uzbuna, Albanci uskoro kreću na naše crkve i manastire!

Podeli vest

Podržavljenje crkvene imovine u Crnoj Gori je samo prvi korak jer kosovski Albanci imaju sličan nacrt u rukopisu, tako da će sasvim sigurno i na Kosovu doći do sličnog scenarija, izjavio je za Kosovo Onlajn, istoričar Aleksandar Raković

- Informaciju koju trenutno imamo je da se sprema scenario kojim će na ovaj ili sličan način Albanci prigrabiti sebi srpske crkve i manastire na KiM - rekao je Raković.

Prema njegovom mišljenju to bi moglo da se dogodi vrlo brzo, a verovatno već sledeće godine ćemo to videti na dnevnom redu u Prištini.

PATRIJARH DAO BLAGOSLOV ZA AKCIJU PROTIV MILOGORACA! Đukanović će se suočiti sa bezbroj tužbi, TO NE MOŽE DA SPREČI, NAPAD NA SPC IZAĆIĆE MU NA NOS!

Rano jutros usvojen je Zakon o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori koji praktično znači da vlada može da otme imovinu Srpske pravoslavne crkve.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 4 godine

Ne sumnjam ni sekund u takav akt, Albanci, kao narod s vestackom istorijom, upasce u tu zamku sopstvene mrznje, mislijuci da ce to njima dovesti ojacanje drzavnosti, ali taj dan kad ce se usvojiti slican zakon, taj dan ce to biti kovceg njihove sudbine, jel posle toga, njih ceka mracna sudbina koja ce znaciti kraj njihovo prisustvo na Kosmetu. Sve sile koje st u proslost podrzavale Albance, sve su nestale, od Otomansko Carstvo preko Austro Ugarske do Fasisticke Italije i Nacisticke Nemacke, na kraju su takodje imali jaku podrsku od titove Jugoslavije, a ta zemlja je nestala, sada je na red SAD, iskreno to mi lici na prokletsvo jednog naraoda. Tesko njihovim mentorima, ali ovaj put, nece ih NATO spasiti.

ponosanS

pre 4 godine

Podržavljenje crkvene imovine u Crnoj Gori je samo prvi korak jer kosovski Albanci imaju sličan nacrt u rukopisu, tako da će sasvim sigurno i na Kosovu doći do sličnog scenarija, izjavio je za Kosovo Onlajn, istoričar Aleksandar Raković - Kosovo i Metohija nije samostalna i NATO drzava poput C.Gore, zato je taj scenario samo produzavanje agonije oko resenja problema sa Srbijom. Pa ne moze pokrajina ciniti isto sto i medjunarodno priznata drzava mada ce ovaj cin najvise stete doneti upravo C.Gori. Crnogorci su ovim primili na sebe sav greh i kletve Svetih otaca, a to je vec njihov problem. Ja verujem u Boga i bozje zakone zato ne brinem oko crkava, sve sto je bozje i sto se verom i ljubavlju cuva, sacuvace Bog za nas.

spasitelj

pre 4 godine

Nato instrukcije , nacisti i teroristi , nastavak prvog i drugog svetskog rata i genocida protiv srpskog naroda.

Harri

pre 4 godine

Nece to biti samo u CG I Kosovu, vec i u Hrvatskoj i Bosni.20 vijek je bio vijek srbizacije svega i svacega, a 21 vijek ce biti vijek desrbizacije svega sto je oteto i srbizirano. To je valjda svima jasno?

Milan

pre 4 godine

Шта ти баљезгаш ујо и пичаш ваше усташке будалаштине,за које и сами знате да су НЕБУЛОЗЕ."Сpбизација" и "десpбизације",тко те је то научио да није Колинда...?...

zdjurdjevic

pre 4 godine

Vučićeviću, šta se uzbuđuješ kada naš predsednik drži sve u rukama. Samo mirno i dostojanstveno štitimo svuda interese našeg naroda ma gde se on nalazi.

Sumadinac

pre 4 godine

Ha ha mogu da spremaju ali Siptari moraju znati ba Kosovo nije u CG nego u Srbiji a svetu ako je u interesu da vise planete ne postoji radi tih ratnih zlocinaca i kriminalaca nek izvole.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija