• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2019

21:17

UHAPŠEN JEREMIĆEV POTPREDSEDNIK! Visoki funkcioner Narodne stranke PAO ZBOG DROGE!

Politika

UHAPŠEN JEREMIĆEV POTPREDSEDNIK! Visoki funkcioner Narodne stranke PAO ZBOG DROGE!

Podeli vest

Aleksandar Radojičić, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića u Lajkovcu poznatiji pod nadimkom Skojevac uhapšen je zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Radojičić je neposredno pre hapšenja, u Lazarevcu prodao dva paketića belog praha, najverovatnije kokaina. On je drogu pakovao u kinder jaja i prodavao deci. 

Foto: printscreen

Prema našim informacijama, uhapšen je i zavisnik koji je priznao da je drogu kupovao od Radojičića. 

Foto: printscreen

Inače, Udruzenje Sveti Sava iz Lazarevca, koji objavljuju imena narko dilera, objavilo i njegovo ime.

Foto: printscreen

Vuk Jeremić je u više navrata posećivao odbor u Lajkovcu, a Radojičić ga dočekivao, o čemu svedoče i fotografije koje obajvljujemo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 4 godine

Vuku su bitni samo novci i donacije...a od koga ..."paa nemaa veze" -- "ko pita" ???!!!

slađa

pre 4 godine

Svaki narko diler u zemlji koji bude uhapšen, bez obzira da li pripada nekoj političkoj opciji ili ne, za naše društvo je ogroman uspeh.

Cica Mrsoje

pre 4 godine

Vuk ce reci da je podvala rezima i da je sve namesteno.

Ljubiša

pre 4 godine

Pa,tako je rekao i za Natašu,a ona se ubi plakajući,dok su kamere snimale,a posle se ubi od smeha i koketiranja.Znači,Djido-šurak Daba,Veseljko zvani ''Boško''-kum ''Tocilo'',Bastać ima baticu,eeee...to je ''elita'',a ne mi.

Savo

pre 4 godine

Хмм, вјероватно Јеремић "није" имао појма о дјелатностима његовог подпредсједника. Сви они који трују нашу дјецу, а богами и понеке политичаре из СзС, заслужују најстрожије могуће казне.

SS

pre 4 godine

Mažalost to je nekoliko meseci zatvora ako se dokaže i posle jovo na novo.Mislim da informacije udruženja sveti sava treba poštovati i sprovoditi.

Mikica

pre 4 godine

To je puno,puno,puno manje droge nego u J O V A NJ I C I .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija