• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2020

10:49

VUČIĆ MORA DA ODE U CRNU GORU I BUDE UZ NAROD KADA MU JE NAJTEŽE! Đukanović OBJASNIO: Potrebno nam je jedinstvo, a ne konflikt!

Politika

VUČIĆ MORA DA ODE U CRNU GORU I BUDE UZ NAROD KADA MU JE NAJTEŽE! Đukanović OBJASNIO: Potrebno nam je jedinstvo, a ne konflikt!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke i član Glavnog odbora Vladimir Đukanović istakao je značaj odlaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Crnu Goru

- Predsednik Srbije mora da ode u času kada je našem narodu u Crnoj Gori najteže da bude sa njim. Poruka bratske ljubavi mora da se pokaže i on za to ima blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha Irineja. Otuda, taj blagoslov je jasan putokaz šta mu je činiti. Potrebno nam je jedinstvo, potrebno je da se jasno naznači da će Srbija biti u srpski narod i da će mu pomoći da očuva svoj identitet i svetinje. Nesloga srpskog naroda i njegov konflikt sa maticom zagovaraju pojedinci zbog svojih sitnih politikantskih ciljeva i ličnih ambicija, a ima ih nažalost među nama draga braćo i sestre. Nema potrebe da se predsednik Srbije osvrće na njih. Poruku srpske sloge koju nosi njegova poseta Crnoj Gori je najbitnija, jer praznik Hristovog rođenja upravo to govori - sloga i mir među braćom - rekao je Đukanović.

 

VUČIĆ O KAMPANJI PROTIV NJEGOVE POSETE SRBIMA U CRNOJ GORI: Nijednu ružnu reč neću reći protiv Amfilohija ili bilo koga drugog - MOJE JE DA BUDEM UZ SVOJ NAROD, A NE DA BRANIM SVOJU SUJETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ђука,тамо срби седе када се изводи црногорска химна?Поп брани сватовима да у порту цркве уносе црногорску заставу?Сређују се катастри да се зна које је црквено а које је државно!Где год су српске усијане главе терале инат ту срба више нема?Ево их у Србији на грбачи народа Србије!

Branislav

pre 4 godine

VUČIĆ MORA DA ODE U CRNU GORU I BUDE UZ NAROD KADA MU JE NAJTEŽE! Vladimir Đukanović OBJASNIO: Potrebno nam je jedinstvo, a ne konflikt!---------------------Gospodine Vladimire ne slažem sa sa Vama. Manite se euforije, manite se populizma. Ja sam ubeđen da vi verujete u to što govorite, ali ja vas opominjem, podsećam na događaj u Srebrenici. Vučić je jedva izvukao živu glavu, zar da neko plaćen ili pun mržnje treba da ubije predsednika Vučića. Crtaju mu metu već godinama, a šta ako sad ispune svoje obećenje, šta ćete onda, naricati, čupati kosu, ništa NAM to neće pomoći dogodiće se STRAŠNO ZLO svima NAMA?! Predsedniče Aleksandre Vučić ja Vas MOLIM, preklinjem Vas ne idite u Crnu Goru, prestanite da se izlažete, prestanite se da se žrtvujete, to više nema smisla. Svako normalan zna šta Vi osećate, šta mislite! Srbi iz Crne Gore to dobro znaju rekli ste im u lice, njihovim predstavnicima. Šta god Vi uradite đubrad će izokrenuti sve protiv Vas, izazvaće nerede okriviće Vas. Ja nisam provokator, ja sam spreman da stanem pred Vas i da Vam u lice kažem šta mislim, ja Istinu više volim nego samog sebe. Želim Vam svako dobro, mudro, samo mudro, a hrabro kada to zaista bude trebalo!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija