• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nacionalist.rs

04.01.2020

15:30

RASKRINKAN MILOV KONZUL! Evo ko je milogorac koji je tokom protesta ispred ambasade pretio radnici!

Politika

RASKRINKAN MILOV KONZUL! Evo ko je milogorac koji je tokom protesta ispred ambasade pretio radnici!

Podeli vest

Crnogorski konzul u Beogradu Vuk Rakočević, od trenutka kada je pretio otkazom radnici u prodavnici u Knez Mihajlovoj ulici, koja je organizatorima protesta ispred Ambasade Crne Gore, dozvolila da se posluže strujom za ozvučenje, ne prestaje da uzburkava srpsku javnost

Prvobitno su u zaštitu interesa pomenute radnice stale brojne patriotske organizacije i njihovi predstavnici, pokušavši na taj način da disciplinuju konzula koji je očigledno izašao izvan okvira Bečke konvencije i sebi dao nadležnosti koje nemaju veze sa konzularnim poslovima i pružanjem pravne pomoći i zaštite crnogorskim državljanima u Srbiji.

Zbog navedenog, moglo bi se reći nediplomatskog i nekorektnog postupanja, Rakočević je neočekivano i nevoljno, zapao u fokus interesovanja javnosti, za razliku od njegovog šefa Tarzana Miloševića, ambasadora Crne Gore u Beogradu, koji je takvu pažnju svesno izbegao jer je Beograd napustio uoči prvih protesta organizovanih ispred crnogorske Ambasade.

(VIDEO) DIRNETE LI SVETINJE - UČITE ONDA KROZ PROZOR DA LETITE AVETINJE! BEOGRAD grmi, "delije" protestuju ispred ambasade Crne Gore!

Osim ovih postupaka, kojima je zapravo opisao kako diplomatsko-konzularni predstavnici Crne Gore tretiraju Srbiju usred Beograda, postoje i činjenice koje Rakočević nastoji da prikrije od šire crnogorske i srpske javnosti, a koje ga povezuju sa licima sumnjive, tj. kriminalne prošlosti. 

CRNOGORSKI KONZUL PRETIO RADNICI USRED KNEZ MIHAILOVE! Tokom protesta ispred ambasade pozvao je na mobilni i uputio OVE REČI!

Sigurno je da bi Rakočević voleo da u Srbiji ostane upamćen kao osoba koja je korektno obavljala diplomatsku dužnost, ali ga skandal sa prodavačicom isključuje iz takve kategorije. Istovremeno, Rakočević sigurno široj javnosti ne bi želeo da objašnjava svoju povezanost sa državljaninom Crne Gore Mrđanom Kovačevićem. Pomenuti Kovačević je u Crnoj Gori svojevremeno bio inspektor za krvne delikte u podgoričkoj policiji, ali je u tom periodu po pisanju crnogorskih medija više bio naklonjen licima iz kriminalnog miljea nego policiji u kojoj je radio. Takođe, Kovačević je kao pripadnik MUP-a Crne Gore oktobra 2012. godine pokušao ubistvo svog kuma Aleksandra Spičanovića, koji je kasnije nakon što je Kovačević brutalno prebijen u Beogradu, javno iznosio tvrdnje da je Kovačević u dubokoj povezanosti sa licima iz albanskog i crnogorskog kriminalnog miljea. 

AMERIČKA AMBASADORKA U CG OBRUŠILA SE NA SRBIJU! Evo kako je na Tviteru reagovala zbog paljenja crnogorske zastave u Knez Mihailovoj!

Inače, u Crnoj Gori su učestala paljenja poslovnih prostora koje izdaju roditelji Mrđana Kovačevića, a razlozi za navedeno su najverovatnije isti kao i razlozi koji su doveli do njegovog prebijanja u Beogradu. Međutim, ništa od ovih dešavanja nije sprečilo Kovačevića da uveća svoje bogatstvo, jer je za 80.000 evra kupio stan od 90 kvadrata u zgradi Razvršja, kod brda Gorica, nedaleko od centra Podgorice, od Rafeta Husovića, potpredsednika Vlade Crne Gore za regionalni razvoj i čelnika Bošnjačke stranke.

S obzirom na milje u kojem se Vuk Rakočević konzul kreće, a među njima je svakako i Mrđan Kovačević koji je pravosnažno osuđen u Crnoj Gori za pokušaj ubistva, nije ni čudno kako se nediplomatski i nekorektno Rakočević poneo prema jednoj prodavačici, koja nikome nije želela zlo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mitta

pre 4 godine

ON JE BASTACEV PAJTOS,VALJDA TO ZNAJU SLUZBE.SVE JE SMISLIO BEBA.A ZAMISLITE AMER. AMB. ZABRINUTA ZBOG POKUSAJA PALJENJA ZASTAVE A NIJE ZABRINUTA ZA UBIJANJE NEVINIH LJUDI U BAGDADU.

AS

pre 4 godine

POKAŽITE MU PUT DO CRNE GORE ILI GA NATOVARITE U VOZ ZA BAR.

Bane

pre 4 godine

Majmun je ostavio samu Džejn? Tarzan? Ha,ha,ha...

baron

pre 4 godine

Nije se oglasila zajednica Cg u Srbiji povodom dogadjaja u crnoj Gori.Pre par godina su tražili uvodjenje crnogorskog jezika u Vojvodini.

Penzioner

pre 4 godine

Zar je ova persona jos uvek u Srbiji? Zasto je jos uvek u Srbiji?

Pera

pre 4 godine

Istorijski gledano, ko god je hteo da oduzme veru i crkvu gradjanima, uvek je gubio.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija