• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.01.2020

22:24

OD KOLINDE I MILANOVIĆA, ZA SRBE JE JEDINO GORI ANTE PAVELIĆ! HIT TVIT NA TV PINK! Mali, Knežević i Štrbac SLOŽNI: Srpski narod u Hrvatskoj birao MANJE OD DVA ZLA!

Politika

OD KOLINDE I MILANOVIĆA, ZA SRBE JE JEDINO GORI ANTE PAVELIĆ! HIT TVIT NA TV PINK! Mali, Knežević i Štrbac SLOŽNI: Srpski narod u Hrvatskoj birao MANJE OD DVA ZLA!

Podeli vest

Gosti Verice Bradić su Siniša Mali, ministar finansija, Milan Knežević iz Demokratskog fronta, Savo Štrbac, direktor dokumentaciono-informacionog centra Veritas

- Država Hrvatska je nastala na "svetom domovinskom ratu braneći se od velikosrpske agresije". To je ušlo u čitanke kod njih, to je kod njih i u Ustavu, oni sve baziraju na tome. Razgovarao sam sa mnogim Srbima, svi oni kažu da na ovim izborima biraju između dva zla. Za Milanovića je bar rat završen, za Kolindu to još nije slučaj. Ali svi oni još žive u tome. Milanović kaže da će poštovati prava manjina, što Srbima recimo garantuje i pravo na pismo, tako da je po meni on manje zlo - rekao je Štrbac.

Foto: printscreen

Predstavnik Demokratskog fronta kaže da od ovog izbora nema gore.

- Između Kolinde i Milanovića gore bi bilo samo da je pobedio Ante Pavelić - kaže Knežević.

Foto: printscreen

I Siniša Mali donekle dali taj stav.

- U ovim izborima za nas nije bilo dobrog izbora. Novi predsednik Hrvatske je dosta arogantan čovek. Ali mi ćemo svakako pokušati da sarađujemo i sa njim, Srbija kao najjača ekonomska sila na Balkanu to mora da učini i da sarađuje sa svima - zaključio je Mali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 4 godine

Najjaca ekonomska sila na balkanu??????????Umrit cu

Milojko pn

pre 4 godine

Što nas više mrze to je veći znak da postajemo sve jači i bolji od njih,nije ovo kmekanje za džabe..

Smrad

pre 4 godine

A Grčka, Rumunija, Bugarska, Hrvatska one nisu na Balkanu ili šta

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija