• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2020

10:49

SRPSKA LISTA: Paljenje automobila Simiću napad na sve slobodne Srbe!

Politika

SRPSKA LISTA: Paljenje automobila Simiću napad na sve slobodne Srbe!

Podeli vest

Brutalni i mučki napad na člana predsedništva Srpske liste Slavka Simića, paljenjem njegovog porodičnog automobila, napad je na sve slobodne Srbe na Kosovu i Metohiji koji se bore za opstanak srpskog naroda, saopštila je Srpska lista

 

Ovo zlodelo je, navodi Srpska lista, najbolji primer strašnih pritisaka kojima su izloženi predstavnici srpskog naroda koji stoje u odbrani interesa našeg naroda i naše države na KiM.

Srpska lista najoštrije osuđuje ovaj kukavički čin, a nadležne organe poziva da najhitnije pronađu i liše slobode organizatore i izvršioce ovog zlodela. Bez obzira na pritiske i ucene s kojima se suočavaju članovi i funkcioneri Srpske liste, ovi bedni napadi na porodicu Simić će nas samo još više učvrstiti u odbrani interesa srpskog naroda i ostajemo posvećeni borbi za mir i opstanak na našem KiM, navodi se u saopštenju.

Napadi na istaknute predstavnike srpskog naroda koji se hrabro bore svakoga dana su izgleda cena koju su nam skrojili u Prištini neprijatelji i njihovi poltroni, zaključuje Srpska lista.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija