• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

09.01.2020

14:56

VULIN ODGOVORIO ĐILASOVOJ SARADNICI: Pozivam Mariniku Tepić da obiđe naše kokoške!

Politika

VULIN ODGOVORIO ĐILASOVOJ SARADNICI: Pozivam Mariniku Tepić da obiđe naše kokoške!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovorio je poslanici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić, koja je rekla da se gaje plantaže marihune na dobru vojne ustanove Morović kod Šida i da to čuvaju funkconeri vlasti

 

- Kada mržnja postane smisao života, onda se u kokošinjcu vidi marihuana. Vojna ustanova Morović, u objektima u kojima Marinika Tepić vidi plantaže marihune, već decenijama gaji koke nosilje. Pozivam Mariniku da obiđe naše kokoške - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući novi tvit Marinike Tepić, koja je inače visoka funkcionerka stranke Dragana Đilasa. 

Prethodno, Tepić je na tviteru navela da, pored Jovanjice i Gakova, "plantaže i plastenike marihuane čuvaju funkcioneri vlasti i na Jutkinom terenu (zato je zaštićen kao beli medved?), pa u Gašićevom kraju, a i na dobru vojne ustanove Morović kod Šida" i postavila satelitske snimke lovišta Morović, kojima želi da potkrepi svoju tvrdnju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija