• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2020

16:06

MARINIKA NE SME NA CRTU ŠUTANOVCU! Đilasova glasnogovornica ODBILA učešće u emisiji kada je čula da će tamo biti bivši ministar odbrane! (VIDEO)

Politika

MARINIKA NE SME NA CRTU ŠUTANOVCU! Đilasova glasnogovornica ODBILA učešće u emisiji kada je čula da će tamo biti bivši ministar odbrane! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što se pošteno obrukala kada je farmu kokošaka u Moroviću proglasila narko-plantažom, za šta ju je bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac odmah isprozivao, potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić otkazala je učešće u emisiji "Među nama" na televiziji Nova S. Ona je prvo prihvatila učešće, međutim, kada je čula da će gost emisije biti i Šutanovac, rekla je da ipak "nema vremena"

Tepićeva je jaka na rečima na konferencijama za štampu, kada sama drži govor u nedogled, pa bi i u emisijama da se pojavljuje isključivo sama. 

Međutim, ukoliko u emisiju zovu i sagovornika, posebno ako je to neko ko joj je već javno "skresao" da laže za pomenutu farmu kokošaka, onda se ona povlači. Teško je lagati u programu uživo, kada se preko puta vas nalazi iskusni političar i bivši ministar odbrane, koji se razume u temu.

 

Inače, tema emisije "Među nama" bila je uredba Vlade Srbije koja je stupila na snagu 7. januara, a po kojoj 19 firmi namenske industrije u većinskom državnom ili društvenom vlastništvu od najmanje 51 procenat formiraju Odbrambenu industriju Srbije. 

Gosti emisije bili su Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politike i bivši ministar odbrane i vojni analitičar Aleksandar Radić.

Pogledajte i uverite se sami, kako đilasovci beže od neistomišljenika.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AMatić

pre 4 godine

Marinika, kad pucaš nemoj da koristiš ćorke.

Djekson

pre 4 godine

Verovatno nije imala vreme da napiše izveštaj Kao dosad što je cinila

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija