• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

12.01.2020

18:30

ĐURIĆ: Jeremić nema moralno pravo da nas kritikuje

Politika

ĐURIĆ: Jeremić nema moralno pravo da nas kritikuje

Podeli vest

Zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić izjavio je danas da bivši šef diplomatije i jedan od lidera opozicije Vuk Jeremić, s obzirom da je "potpisao tolike dokumente protiv svoje zemlje, ima najmanje prava i kvalifikacija da analizira sadržaj čestitki" koje predsednik Srbije Aleksandar Vučić upućuje stranim državnicima

- Dok mi pišemo i primamo prigodne i kurtoazne čestitke, Jeremić je pisao i potpisao pitanje Međunarodnom sudu pravde koje je bilo uvod u potvrđivanje legalnost jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, kumovao je postavljanju de fakto graničnih prelaza usred Srbije i nizu drugih sporazuma kojima su Srbi u našoj južnoj pokrajini zavijeni u crno - naveo je Ðurić u saopštenju za javnost.

ÐURIĆ: Jeremić i Ðilas razjedinjuju srpski narod!

On je ocenio i da Jeremiću "nije smetalo ni da bude deo režima koji je dozvolio raspad državne zajednice Srbije i Crne Gore i razoružao srpsku vojsku, i tada nije predsednika države ili ministra odbrane nazivao pogrdnim imenima kao što to danas čini".

- Bez obzira na sve političke i vrednosne razlike između nas, nikada niko iz Srpske napredne stranke Jeremića neće nazvati preispoljnom prostačinom ili nadobudnim palikućom, iako je tako nešto zaslužio - zaključio je Ðurić, koji je zamenik predsednika Glavnog odbora SNS-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija