• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

12.01.2020

21:05

MARINKOVIĆ: Nemoć i inferiornost razlog Jeremićevog ponašnja

Politika

MARINKOVIĆ: Nemoć i inferiornost razlog Jeremićevog ponašnja

Podeli vest

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković ocenio je večeras da se Vuk Jeremić prostačkim rečnikom oglasio na tviteru targetirajući po ko zna koji put predsednika Srbije Aleksandra Vučića

- Samo nemoć i intelektulna i svaka druga inferiornost ove osobe mogu da objasne ovako ponašanje, a izgleda da je tačka na "i" bilo istraživanje američkog USAID u kojem se jasno vidi da Vučić ima nepodeljenu podršku građana Srbije i da će njegova stranka opet maestralno pobediti na narednim parlamentarnim i lokalnim izborima, a da je podrška vašem bojkotu 1,2 odsto, dakle na nivou statističke greške - naveo je Marinković u saopštenju.

On ukazuje da je "ovaj veliki znalac" za čijeg vakta je tzv. Kosovo priznalo više od 100 država, razorena ekonomija zemlje bez bilo kakve vizije i znanja o vođenju naroda i države uzeo za pravo da najgnusnije vređa i optužuje Vučića i obezvređuje njegov rad.

- Znajući da im je plan nasilnog rušenja vlasti propao, a strategija bojkota doživela potpuni fijasko, ostalo mu je samo da u maniru uličara vređa i omalovažava lidera koji je svoj život, porodicu, svu svoju energiju i znanje upotrebio kako bi Srbija bila snažnija, nezavisna, ekonomski i vojno jaka i stabilna - istakao je Marinković.

On je ocenio da je Vučić za nekoliko godina učinio da Srbija postane respektabilna zemlja i pouzdan partner najjačih svetskih sila, da postane ekonomski lider regiona, da drastično poveća kvalitet života svojih građana i da vodi politiku isključivo u sopstvenom nacionalnom interesu.

- Za razliku od vas koji ste jedno govorili u Americi, drugo u Kini, treće u Rusiji, a sve vreme ustvari sa Roćenom i sličnima "j…. majku Srbiji" - napisao je Marinković.

On je poručio da Jeremiću to više neće dozvoliti ni Vučić, a ni narod Srbije.

- Srbija će i dalje održavati odlične odnose i sa Amerikom, Rusijom, Kinom, ali i svima onima koji žele da ovde rade i investiraju, vodiće računa o svom narodu gde god on živi a za svoje nacionalne interese će da se bori mudro, hladne glave imajući u vidu krajnji rezultat a to je uvek bolji zivot građana Srbije i očuvanje mira i stabilnosti - zaključio je Marinković.

Jeremić se ranije danas na Tviteru uvredljivim i neprimerenim rečnikom osvrnuo na predsednika Srbije i njegovu politiku.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEĆE ON NIŠTA DA RAZMONTIRA, MOGU SAMO DA MU STIGNU JOŠ NEKE PARE IZ NEKE AMBASADE I TO JE SVE! Vučić o najnovijim pretnjama Vuka Jeremića!
Politika

NEĆE ON NIŠTA DA RAZMONTIRA, MOGU SAMO DA MU STIGNU JOŠ NEKE PARE IZ NEKE AMBASADE I TO JE SVE! Vučić o najnovijim pretnjama Vuka Jeremića!

Povodom izjave predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da će "biti razmontirana SNS hobotnica u državnim institucijama, poput BIA", predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da u BIA rade profesionalci, koji brinu o bezbednosti države, a da se svako kreće u granicama svoje pokvarenosti kada govori o stranačkom prisustvu u takvim institucijama

08.01.2020

15:37

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija