• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

13.01.2020

13:16

SRBIJO, UZBUNA! VILIJAM VOKER OPET NA KOSOVU! Pravi novu šiptarsku vladu i obeležava 21 godinu laži iz Račka! GDE JE ON, TU SU I NEVOLJE!

Politika

SRBIJO, UZBUNA! VILIJAM VOKER OPET NA KOSOVU! Pravi novu šiptarsku vladu i obeležava 21 godinu laži iz Račka! GDE JE ON, TU SU I NEVOLJE!

Podeli vest

Nekadašnji šef verifikatorske misije OEBS Vilijam Voker, koji je ostao upamćen kao čovek posle čijeg lažnog izveštaja o navodnom "masakru" u Račku je 1999. godine NATO bombardovao Srbiju i SR Jugoslaviju, došao je u sedište Demokratskog saveza Kosova u Prištini

Kako piše prištinska Gazeta Ekspres, njegova poseta nije bila najavljena, a Voker boravi na Kosovu i Metohiji povodom 21. godišnjice Račka.

Gazeta piše i da je Voker došao u DSK zbog razgovora sa Isom Mustafom o pregovorima sa Aljbinom Kurtijem i Samoopredeljenjem o koalicionoj vladi.

ALBANCI USRED CRNE GORE DIŽU SPOMENIK SRBINU! Crnogorsko Ministarstvo kulture ili ne zna ko je Skenderbeg, ili... IPAK, EVO DA PODUČIMO MALO I JEDNE I DRUGE!

Bivši američki diplomata, kojeg mediji dovode u vezu sa CIA, Voker, stigao je na Kosovo na poziv Bedžeta Pacolija, koji je pre dva dana na Fejsbuku objavio njihovu zajedničku fotografiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RINGISPIL

pre 4 godine

Sto niste poslali tajnu sluzbu. ON JE PRIVATNO LICE.

Juznuprugas

pre 4 godine

Ne zelim vise da slusam o njemu.Vec o munjevitoj akciji sto bi rekao Nele Karajlic" Strahovit tresak zapara zrak cak i iskre poletese u mrak"!

MilosObilic1389

pre 4 godine

Вилијем Вокер је шеф... - ФАЛСИФИКАТОРСКЕ , а не "верификаторске" мисије на Косову...

DEDA RAKA

pre 4 godine

I laž ima cenu , dolazi da naplati "minuli rad". Mutljaga i hohštapler sa zapada opet napada.

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Ljudski smrad ostaje smrad pa bio i iz amerike ,doduse amerikanci sve sto rade Srbiji rade to smrdljivih ruku i obraza

laki

pre 4 godine

lesinar, vratio se na mesto zlocina. smradu jedan malo ti he račak , hoćeš jos zla da nanosis ovom narodu. pogledaj se kakav si pacovi.

Marija

pre 4 godine

Ne zna se ko je ružniji, on ili Olbrajtova, pa su našli da leče komplekse na Srbima.

Bla bla bla

pre 4 godine

UZBUNA !!!! HAHAHAHAHAAHAH koji ste vi cirkus od novine UZBUNA HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH PPPHHHUUUUUU!!!!!

Vecko

pre 4 godine

Pošaljite mu slike pobijenih policajaca u i oko Račka pre akcije policije.

Dede

pre 4 godine

Hapsite !!!! Sta cekate ??? Na nasoj je teritoriji...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija