• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

17.01.2020

13:57

ZNAMO KO JE UBIO OLIVERA! ONI DOLE VODE CELU PRIČU, ZADATAK SU IM POLJULJANI ODNOSI... Advokat Petronijević raskrinkao Šiptare: KOSOVSKE VLASTI IMAJU OBEĆANJE OD SPONZORA PREKO OKEANA!

Politika

ZNAMO KO JE UBIO OLIVERA! ONI DOLE VODE CELU PRIČU, ZADATAK SU IM POLJULJANI ODNOSI... Advokat Petronijević raskrinkao Šiptare: KOSOVSKE VLASTI IMAJU OBEĆANJE OD SPONZORA PREKO OKEANA!

Podeli vest

Ubistvo Olivera Ivanovića bilo je dobro isplanirano i u njega je umešan strani faktor, odnosno neka od stranih obaveštajnih službi sa ciljem da se destabilizuje taj prostor i izazovu sukobi, rekao je za Kosovo Onlajn advokat Goran Petronijević

- Znamo ko dole vodi čitavu priču, ko ima za zadatak i cilj destabilizaciju tog prostora. Ivanović je bio odlična meta.

On je u svojoj predizbornoj kampanji imao nesporazume sa nekim Srbima. Sa druge strane kosovska vlast ga je hapsila i držala četiri godine u pritvoru i nazivala ga ratnim zločincem. Moglo se prstom uperiti na koga kog hoćete. Mislim da je to maslo i plan sa strane koji je imao za cilj destabilizaciju i izazivanje sukoba - precizira Petronijević.

OLIVERA IVANOVIĆA UBILI SU ALBANCI, A SVE ŠTO ONI RADE IMA PEČAT ZAPADA! Galijašević OGOLIO kriminalne radnje kvazi države: DROGA, TERORIZAM, EGZEKUCIJE... SVE MOŽE, ZAHVALJUJUĆI...

 

 

On smatra da je optužnica podignuta u slučaju tog ubistva katastrofalna i zapravo ima za cilj da prikrije ko je izvršio i naručio Ivanovićevo ubistvo.

- Prvog trenutka nakon svega što se desilo moj stav je bio da ukoliko ne bude integrisane istrage u kojoj će učestvovati kosovska policija, organi Euleksa i istražni organi Srbije, neće biti ništa od istrage. To se i dogodilo. Jer ono što su oni radili vodi ka tome da se prikrije pravi izvršilac, da se prikrije način izvršenja, da se prikrije onaj ko je naručio ubistovo - napominje Petronijević.

Foto: printscreen

Goran Petronijević

On je ukazao i da se tragedija koja se dogodila koristi u političke svrhe, te da niko na Kosovu, pa ni oni koji se bave istragama, ali ni samo tužilaštvo, “više nemaju za cilj da otkriju koje je ubio Olivera Ivanovića, već da prikriju ko je to uradio”.

- Kosovske vlasti od svojih sponzora preko okeana imaju obećanje da će u vrlo kratkom vremenskom periodu Trampova administracija sići sa scene, da će oni vratiti demokratsku administraciju, onu koja je bila arhitekta nazovi kosovske države.

To se neće dogoditi, ali zadatak Albanaca je da odugovlače. I to što se ne formira vlada se radi zbog toga da bi se dobilo na vremenu. Međutim, sve što Albanci trenutno rade, zapravo rade u korist svoje štete.

To je možda za Srbe dobro u ovoj fazi, jer imam utisak da kada bi oni sad pristali na kompromis da bi bar jedan deo Srba pristao na to - zaključio je Petronijević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija