• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

17.01.2020

21:12

MIRKOVIĆ: Smešno je da se Ðilas pere kako nešto nije mogao!

Politika

MIRKOVIĆ: Smešno je da se Ðilas pere kako nešto nije mogao!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je danas da nije tačna izjava jednog od lidera današnje opozicije Dragana Ðilasa da kao gradonačelnik Beograd nije odlučivao o platama lekara

U saopštenju za javnost, Mirković je podsetio da Ðilas nije bio samo gradonačelnik, već i ministar, direktor Narodne kancelarije, glavni čovek DS-a koja je tada bila na vlasti na svim nivoima, i ocenio da je "sada smešno da se pere kako nešto nije mogao ranije da uradi".

On je naveo da za "prevaranta Đilasa imam stotine pitanja, ali evo samo nekih na koja nam nije dao odgovor već godinu dana:

1. Da li možeš da nam objasniš, kako i da li je normalno i moralno da tvoje firme zarade 619 miliona evra trgujući sa državom dok si bio na vlasti?

TANJA, NE TREBA DA NAVIJATE, VEĆ DA BUDETE FER! Orlić odgovorio Fajonovoj na najnovije kritike najave smanjenja cenzusa!

2. Da li možeš da nam objasniš kako si uspeo da od 74.000 evra koliko si sam prijavio na početku političke karijere došao do 25 miliona evra koje danas imaš i koje si isto tako sam prijavio?

3. Zašto si oteo Pionirski grad od dece dok si bio gradonačelnik i tamo napravio za sebe kuću Velikog brata, koja je tebi i tvojoj firmi donela višemilionske zarade?

4. Zašto si naplaćivao roditeljima duplo vrtiće dok si bio gradonačelnik i na taj način oštetio 15.000 porodica kojima danas grad vraća ono što si im ti pokrao?

5. Zašto je, dok si ti bio gradonačelnik, grad oštećen za 6 miliona evra u rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra?

ĐILAS OD DEDE DOBIO RUDNIK DIJAMANATA I REŠIO DA POKLONI NARODU KOJI BOJKOTUJE IZBORE! Rističević rasturio lidera SzS: DOK SI VLADAO, PLATE BILE TRI PUTA MANJE, A SAD OBEĆAVAŠ NAPREDAK, KAKO?!

6. Zašto si potrošio 6 milona evra dok si bio gradonačelnik, bez plana i potrebe na podzemne kontejnere koji su se pokazali katastrofalno i koji su napravili samo još veću štetu?

7. Zašto Dragane Đilase i danas želiš po svaku cenu na vlast, zar ti nije dosta sve ono što si pokrao pa moraš opet u fotelku makar i na silu?"

"I da završim u tvom maniru zbog svog tvog ponašanja, bahaćenja, huliganstva, nepristojnog ponašanja kao i varanja, građani su ti već rekli, a ti konačno shvati ''marš napolle, izbačen si sa časa", poručio je Mirković Ðilasu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija