• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2020

13:36

VUČIĆ I DAČIĆ O SARADNJI I IZBORIMA U ČETIRI OKA! Razgovarali lideri dve najjače partije u Srbiji!

Politika

VUČIĆ I DAČIĆ O SARADNJI I IZBORIMA U ČETIRI OKA! Razgovarali lideri dve najjače partije u Srbiji!

Podeli vest

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić razgovarali su danas o dosadašnjim rezultatima rada, kao i o oblicima saradnje u budućnosti, saopšteno je iz SNS


Kako se navodi u saopštenju, na sastanku u sedištu SNS-a konstatovano je da su Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, dve najjače partije vladajuće koalicije, bile ključni nosilac ozbiljnih i teških reformi u zemlji koje su doprinele fiskalnoj stabilizaciji Srbije i njenom snažnom ekonomskom jačanju.

Ističe se da su, istovremeno, zajedničkim snagama ove dve partije uspele da odbrane vitalne državne i nacionalne interese, posebno kada su u pitanju Kosovo i Metohija i opstanak srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini.

Dvojica sagovornika nastaviće konsultacije unutar svojih političkih partija o modalitetima izlaska na predstojeće izbore, i o tome obavestiti javnost pre kraja februara tekuće godine, dodaje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Narod Srbije će voditi vrhunska bića, a ne ljudski škart. To je uslov svih uslova. Niko ko može biti instrumentalizovan ili vrbovan od bilo koje strane sveta, svetske sile, institucije, alijanse ili unije neće moći da ima bilo kakvu ulogu u budućoj vlasti kao i oni koji su vlast zasnivali na manipulaciji, diktaturi, aferama ili bilo kojim ideologijama koje su urušavale ljudsko, versko i građansko dostojanstvo i Ustav. Preduslov je da mediji postanu potpuno otvoreni, civilizovani, nepristrasni!!! Da se poštuju etički kodeksi i dostojanstvo građana, svih verskih zajednica i SPC kao najveće, kao i da pravosudni sistem počne da radi u korist javnosti i građana. Inače nema svrhe ostati, rađati i zadržavati potomstvo u ovakvom društvu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija