• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infromer/Tanjug

19.01.2020

13:49

BOŠKA ODMAH IZBACITI IZ SZS, ILI DA DS NAPUSTI TAJ SAVEZ! Božović: Odavno je ovo trebalo da rešimo - SAD JE KRAJ!

Politika

BOŠKA ODMAH IZBACITI IZ SZS, ILI DA DS NAPUSTI TAJ SAVEZ! Božović: Odavno je ovo trebalo da rešimo - SAD JE KRAJ!

Podeli vest

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović izjavio je danas da Demokratska stranka treba da zahteva da se Boško Obradović, predsednik Dveri, pod hitno izbaci iz Saveza za Srbiju ili da Demokratska stranka odmah napusti Savez

 

- Odavno je trebalo ovo da rešimo. Sad je kraj - napisao je Božović reagujući na objavu Boška Obradovića u kojoj je vređao Dragoljuba Mićunovića.

Foto: printscreen Twitter

Obradović je, naime, na drustvenim mrežama podelio tekst u kojem se navodi da je Mićunović protiv bojkota, i napisao:

- Da li je ovo moguće: od komuniste, "jahanja popova" i Golog otoka, preko lažnog disidenta i dogovora sa Miloševićem, do večnog koristoljublja lažnog patrijarha demokratije i dila sa Vučcihem? Najoblje da konačno sam izađe na izbore da vidimo koliku to podršku ima.

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lala

pre 4 godine

Tako je. Isterajte barabu niko vas sa njim neće glasati- Ili napustite taj oguljeni savez pa nek Boško ide sam na izbore kada se toliko junači i vidi gde mu je mesto. Zna on da neće uspeti i da će ga posle izbora narod pljuvati

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija