• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2020

17:20

O OVOME NIKO NE SME DA PISNE! Vučić se uključio u program UŽIVO IZ DAVOSA i POSLAO MOĆNU PORUKU SVIMA U SRBIJI!

Politika

O OVOME NIKO NE SME DA PISNE! Vučić se uključio u program UŽIVO IZ DAVOSA i POSLAO MOĆNU PORUKU SVIMA U SRBIJI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se u program TV Pink iz Davosa, gde boravi na Svetskom ekonomskom forumu

- Nema godine u poslednjih šest godina da mi nismo bili u Davosu. Nama ovo znači zbog političkih kontakata, ali i da pozivamo ljude da dolaze i da ulažu u Srbiju. To je jedno odlično mesto gde možete svašta da čujete i da ostvarite kontakte. To je važno za Srbiju – rekao je predsednik Vučić.

- Očekujem razmenu argumenata koja neće biti laka, ali dobro. Ovo će biti jedna od najvažnijih rasprava - dodao je predsednik.

On se osvrnuo je na napade opozicije.

- Ne pada mi na pamet da komentarišem razne izjave, posebno ne nekog tamo sudije Majića. Oni nemaju odgovor zašto su nam narko dileri u velikom broju na slobodi, zašto nam je tužilaštvo neefikasno, zašto ne smeju da pisnu o Filipu Koraću i ovima koji su sinoć ubijeni u Atini. Samo zato što smo ih stavili na listu nepoželjnih, samo zato se ono od sinoć nije desilo u Beogradu, nego u Atini. Neću odustati od borbe protiv narko dilera i ubica i u tome me neće sprečiti ni Đilas, ni Majić ni bilo ko drugi - zaključuje Vučić.

Kada je u pitanju bojkot izbora koji je najavio Pokret slobodnih građana Sergeja Trifunovića, Vučić kaže da je to odavno najavljeno.

- Nije me iznenadilo, to je davno najavljeno, mene zanima kada će da počne da bojkotuje automobile - rekao je predsednik Srbije.

Boško Obradović najavljuje da vlast navodno sprema novu prevaru smanjenjem cenzusa, na šta predsednik Vučić kaže da Obradović nije detaljno upućen u celu izbornu proceduru.

- On ne zna šta govori. Ništa ne razumeju. Kada malo znate, a kada se ne trudite da učite, onda tako nešto možete da kažete. To govori koliko su neozbiljni – dodao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Vučić doputovao je ranije danas u Davos, švajcarski zimski centar, gde danas počinje tradicionalni godišnji Svetski ekonomski forum.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 4 godine

Koji naslov režimskih novina i infatilnih novinara Informera!!

Lazni Bot

pre 4 godine

Najjace kad kaze necu da komentarisem pa pola sata prica o tome

Laza Lazarevic

pre 4 godine

Gde god ode kriva prosla vlast a 8 godina vlada.

Vitez

pre 4 godine

Laza Lazarevic-сигурно ниси, не знам, али мода се јављаш из установе са његовим именом или шта год, али ако не знаш да су ДС били 12 и дошли на крилима преваре (тј. пуча) опљачкали и разорили Србију и направили толико издајстава да је штета коју су направили отаджбини нашој Србији једноставно немерљива... Драго ми је што Србија иде напред и финансијски успева да се опоравља, али због вас који тако мислите волео бих да поново осетите Ђиласову, Јеремићеву, Тадићеву владавину(само на месец дана док кожу са леђа не крену да скидају)... Ја сам само неко ко воли Србију и ко жели да је на њеном челу поштен,частан човек-коме је Србија попут породице,ма како се он звао.

del

pre 4 godine

Druze, taj Vucic je za ministra finansija imao Dinkica, koji je krao u dobra tog Dos-a, sada mu je ministar Mali, ist njihov kadar, Zorana Mihajlovic takodje. Je l ste vi ludi, ili pamtite kao klenovi? Covek se sprda sa vama, a jos je gore nego sto je bilo za vreme Dos-a. Deca odose, ljudi rade za klikere u kancerogenim fabrikama, standard ocajan, ja ne znam gde vi zivite.

Pera

pre 4 godine

Desetine, možda i stotine puta sam pisao da tužioce i sudije treba smeniti, ništa se nije objavilo. Ne mogu ni tužioci ni sudije da budu partijski obojene ali oni očigledno jesu. Zašto Informer ne objavi bar jedno od mojih pisama, nije mi jasno, iako ne mogu da kažu da pišem nedozvoljenim rečnikom. Sram ih bilo.

Lane

pre 4 godine

Podržavamo učešće Srbije na svim velikim medjunarodnim susretima .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija