• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

21.01.2020

19:46

"DOSADILO MI JE DA MI EVROPSKI LIDERI DRŽE PREDAVANJA O BLISKIM VEZAMA SA RUSIJOM I KINOM!" Predsednik Vučić za Euronjuz bez dlake na jeziku!

Politika

"DOSADILO MI JE DA MI EVROPSKI LIDERI DRŽE PREDAVANJA O BLISKIM VEZAMA SA RUSIJOM I KINOM!" Predsednik Vučić za Euronjuz bez dlake na jeziku!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Davosu je dao intervju za Euronjuz i tom prilikom je istakao da mu je "dosadilo da mu evropski lideri drže predavanja" o bliskim vezama Srbije sa Rusijom i Kinom, insistirajući na tome da je Beograd i dalje privržen članstvu u Evropskoj uniji, uprkos odlaganjima pristupanja

Predsednik Vučić rekao je za Euronjuz da je Srbija i dalje na putu ka ulasku u EU uprkos nekim razočaranjima u vezi pristupanja.

IMAO SAM DOSTA VAŽNIH RAZGOVORA ZNAČAJNIH ZA SRBIJU! Vučić sumirao rezultate prvog dana Svetskog ekonomskog foruma u Davosu!

U intervjuu u Davosu, Vučić je ciljao na kritičare koji kažu da je Srbija preblizu Moskvi i Pekingu, optužujući "geopolitiku" za zastoj procesa članstva naše zemlje u EU.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iz Davosa za #Euronews

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 21, 2020 at 2:18am PST

- Srbija nije baš entuzijastična, ali i dalje smo posvećeni putu ka EU, jer ne vidimo pravu alternativu - rekao je Vučić novinarki Izabeli Kumar i dodao:

- Na tom smo putu već 20 godina. Mislim da, osim Turske, nijedna zemlja nije čekala toliko godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Ovaj ako ovako nastavi postace car celog sveta,svi ga se boje svakom sve sme da kaze neverovatan covek.

Bane

pre 4 godine

Mozes ti biti cinican do sutra.Ali niko od 2000 te nije smeo a ni hteo da govori ovako javno,istinu naravno, a i glas naroda.Ko je od 2000 te obelezavao javno nato agresiju,secanje na to,na stradale, pa niko osim Vucica.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija