• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas/Informer

21.01.2020

23:06

SVE JE GOTOVO, SRBIJA JE DOBILA DIPLOMATSKI RAT - KOSOVO NIJE DRŽAVA! Priština u panici, dokument iz Berlina upropastio Albance!

Politika

SVE JE GOTOVO, SRBIJA JE DOBILA DIPLOMATSKI RAT - KOSOVO NIJE DRŽAVA! Priština u panici, dokument iz Berlina upropastio Albance!

Podeli vest

Prištinski dnevni list "Koha ditore" ocenjuje da se "(tzv.) kosovska državnost dovodi u pitanje" u dokumentu koji je albanska strana potpisala u Berlinu o direktnoj avio-liniji između Prištine i Beograda, jer se izbegava upotreba naziva "kosovskih institucija"

U pismu koje je tzv. Kosovo potpisalo sa tri druge strane, tzv. kosovska uprava civilnog vazduhoplovstva naziva se: "Vlast za civilno vazduhoplovstvo na Kosovu".

Govori se o otvaranju posebne linije između Prištine i Beograda, ali se izbegava terminologija naziva državnih institucija, piše prištinski dnevnik.

Tako se nigde ne pominje ASHNA - skraćenica za tzv. državnu agenciju za navigaciju, a koristi se samo "Jedinica za vazdušni saobraćaj" - termin koji je bio u upotrebi pre nego što je tzv. Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost, navodi "Koha".

(FOTO) OVOG SMO SE PLAŠILI, UDARIĆE BRAT NA BARA NA CETINJU?! Milogorci najavili da će sprečiti litiju u prestonici Crne Gore - pretnje podržavaju i neki iz Vlade!

Dokument iz Berlina, sažet na manje od dve strane, u koji je imala uvid "Koha", u stvari je sporazum između četiri institucije, avio-kompanije "Lufthansa", Međunarodnog aerodroma Priština, Kfora i Kosovske civilne uprave.

TREBA LI SRBIJA DA BUDE ZABRINUTA?! PUTIN UZIMA HRVATSKU! Nešto krupno se dešava u komšiluku, DA LI JE MILANOVIĆ RUSKI ČOVEK?!

Prištinski list smatra da to pokazuje da su prištinske i beogradske vlasti potpisale dva različita pisma specifična za njihov rad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
0691993066

pre 4 godine

Сад ће Шипци да уведу ТАКСЕ на летове из Београда...? Шта онда...?

dragan stanimirovic

pre 4 godine

Samo sto tu ima ucesce u potpisu I Lifthanza

MilosObilic1389

pre 4 godine

Па неће ваљда "лифтом" Немци за Приштину...?

Komšo

pre 4 godine

Znači li to da se srbi vraćaju śutra na Kosovo s vojskom ???

Aleksandar

pre 4 godine

Ajde ne ka*i!!! Neka si oni dole živi i zdravi,oni koji tamo žive stotinama godina,to je i njihov dom,ali dom u državi Srbiji.Oni i do sada kada su hteli da putuju , putovali su sa srpskim dokumentima,tako da se nebi nešto mnogo deranzirali. Niko njima ne brani da žive u svojoj državi,srbiji! Kada bi mogla da se napravi anketa sa običnim narodom dole,brat bratu bi jedno 60-70% njih bilo za to i mnogi žale za Jugoslavijom,samo da im nije glava u torbi i da smeju da pričaju a da ne izgube sve što imaju! Jer ovo što su Albanci , kriminalci naoravili banana državu,gde kao i u Albaniji mafija drži sve u šaci,normalan čovek ne može ni da zivi! I da se razumemo,nikada Srbi nisu mrzeli siptare,ali su se borili protiv onih koji nas mrze.Niti Srbi mrze Hrvate,već Hrvati mrze srbe,isto kao što sada milogorci mrze srbe i svoje pretke i šta će narod nego da se brani! Pogledaj te samo izborni ciklus u svim tim zemljama,pa oni svaki drugu temu vezuju za srbe,dok sa druge strane nemaš niti jednu,jedinu temu u Srbiji za njih,ali razumem ih ja,krivica ujeda i peče,savest ne prestaje tek tako da grize!

Gordana

pre 4 godine

A kome treba ta linija? Da nece mozda Srbi da putuju u Pristinu gde nema vise jednog Srbina a i neko da ode progutao bi ga mrak. Ovo je samo zbog siptara da bi nam se dovlacili u velikom boju,da se lece i muzu Srbiju u svakom smislu te reci.

Juca

pre 4 godine

E tako to izgleda kad ovaj cirkuzant Tramp zavrce usi pa potpises i nesto sto nisi ni sanjao da ces morati.Trebalo je da mu nas predsednik podvikne kako on to zna da podvikne drzavnicima sveta, da ga uplasi ,steta sto nije....

Djak

pre 4 godine

Koga briga...i kome treba let iz Pristine za Bg??....naseljavanje brzim tempom?....samo to je falilo

Tanja

pre 4 godine

Ovim potezom srbija je upravo priznao nezavisnost kosova objavite ili ne moj koment nema veze

zdjurdjevic

pre 4 godine

Pitajte Trampa, Makrona i Merkolovu, da li Kosovo nije država, pa će nam biti sve jasno. Ovako možemo da se ku...mo do mile volje.

usaf

pre 4 godine

Koliko znam,gospon Trump predsednik USA "tweetovao" kao sporazum dve drzave-Srbija i Kosovo!

Mirko

pre 4 godine

Ja siptare mrzim i ne volim ih jer su veliki zlikovci. Tamo idem samo kada cemo vojno da krenemo, ovako nikako.

Joca

pre 4 godine

E, bas su u " panici". Nista od ovoga, samo prazno naklapanje, dpkle god su Kosovari clanica UN, oni su za svet drzava, dzabe sto mi znamo da nisu...

bubasvaba

pre 4 godine

A os kad su clanica UN os kog datuma NEPISMENI?????.

Saradžogla

pre 4 godine

Три пута дневно моли те бога да шиптари који су рода српског (Тачи је Даниловић а Курти је Куртовић) по наређењу албанске нарко мафије СЕ ПОПИШМАНЕ и затраже повратак Србији!Наши би то прихватили са одушевљењем!А онда у Скупштини Србије трећина посланика би били албанци и ни један шиптар!Три министра би били албанци?Због разлике у наталитету оде Србија албанцима БЕЗ ЗРНА БАРУТА?А Космет би и даље био под командом амера и албанских окупационих снага?

rekt

pre 4 godine

Dobila je let za Pristinu .. let kojim se priznaje CARINA (samim tim i drzavnost) teroristicke OVK nad delom teritorije Srbije. A to je braco Srbi .. IZDAJA ..

MilosObilic1389

pre 4 godine

Откад је ЦАРИНА услов државности...? Ето Србија нема ЦАРИНУ према РУСИЈИ нити Русија према СРБИЈИ и српској роби - па се још увек односимо са поштовањем као ДВЕ независне државе... Јавно право Вам изгледа није јача страна...?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija