• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.01.2020

12:36

ĐILASOVCI ZASIPAJU NAROD GOMILOM LAŽI! Stefanović: Tvrdnje Marinike Tepić o NBS deo prljave kampanje

Politika

ĐILASOVCI ZASIPAJU NAROD GOMILOM LAŽI! Stefanović: Tvrdnje Marinike Tepić o NBS deo prljave kampanje

Podeli vest

Tvrdnje potpredsednice SSP Marinike Tepić da je Narodna banka Srbije omogućila Slobodanu Tešiću da posluje, u trgovini oružjem, mimo zakona, predstavlja deo prljave kampanje i deo neke sledeće laži, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović


Upitan da prokomentariše to što Tepić juče na konferenciji za novinare nije spominjala da je fabrika koka nosilja kod Šida postala fabrika marihuane, a da je optužila guvenerku Jorgovanku Tabaković da je umešana u ilegalnu prodaju oružja, Stefanović je kazao da je to još jedno plasiranje lažnih vesti, koje se dešava na svakodnevnom nivou.

- Svaka informacija koju plasiraju se svodi na lažnu vest, a svakoga dana treba da zaspu medije i građane Srbije sa gomilom laži - kazao je Stefanović novinarima u Beogradu nakon predaje nove opreme Upravi kriminalističke policije.

Dodao je da novim lažima pravdaju i to što su poveli novinare na farmu koka nosilja, gde je utvrđeno da fabrika koja se tzamo nalazi ne proizvodi marihuanu, jer je, naveo je, reč o fabrici koja postoji 40 godina i "postojala je sve vreme i kada su oni bili na vlasti".

- Ista je situacija i za Jorgovanku Tabaković. To je još samo jedan deo prljave kampanje i samo još jedan deo neke sledeće laži - naveo je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Država bi morala da se obračuna sa takvim lažovima, ali je sudstvo slaba karika! Stiče se utisak da je i sama vlast slaba, a to se na kraju obije o glavu...

Lane

pre 4 godine

Sve ih treba pohvatati i kazniti najostrije . Djilasovci su dotakli dno dna!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija