• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.01.2020

13:54

JOVANOV: Đilas da izađe na izbore umesto što šalje omladince!

Politika

JOVANOV: Đilas da izađe na izbore umesto što šalje omladince!

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik GO SNS poručio je Draganu Đilasu da je bolje da izađe na izbore i tako dokaže šta je istina, umesto što šalje svoje omladince da, pod tuđim imenom, a u njegovu korist, izađu na izbore

 

- Očiglednu istinu koju je izrekao Aleksandar Vučić, da Dragan Ðilas nema podršku građana i da zato beži od izbora, Ðilas je proglasio za laž, dok istovremeno svoje laži želi da predstavi kao istinu - navodi Jovanov u saopštenju koje je medijima prosledila informativna služba SNS.

Jovano kaže i da je smešno da Đilas, koji, kako tvrdi, huška Boška Obradovića na Dragoljuba Mićunovića, Zorana Lutovca na članove DS, on koji preti policajcu da će dobiti otkaz čim dođe na vlast, dok njegovi satrapi pozivaju da se kamionom policija gazi, a motornim testerama upadaju u RTS, da on bilo koga na kugli zemaljskoj optužuje za huškanje.

Jovanov poručuje da građani Srbije odlično znaju ko laže, huška ljude jedne na druge i ko danas u Srbiji priželjkuje nemire ne bi li u haosu i neredima nekako isplivao na površinu.

- Kao što u svakom potresu talog ispliva na vrh. I takve ne podržava. I zna to i Ðilas. Zato i ne sme na izbore - kaže Jovanov i poručuje da ukoliko je lider Stranke slobode i pravde uveren da Vučićeva rečenica da Ðilas nema podršku građana nije tačna, neka izađe na izbore, pod svojim imenom i prezimenom i dokaže šta je istina, umesto što šalje svoje omladince da, pod tuđim imenom, a u njegovu korist, izađu na izbore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija