• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

23.01.2020

18:49

"OVO JE ODRAZ NEMOĆI SAVEZA ZA SRBIJU"! Mirković: Izmišljene priče dvojca Aleksić - Obradović!

Politika

"OVO JE ODRAZ NEMOĆI SAVEZA ZA SRBIJU"! Mirković: Izmišljene priče dvojca Aleksić - Obradović!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da današnji nastup dvojca Aleksić - Obradović nije ništa drugo nego nastavak izmišljenih priča

- O Jovanjici je sve više ispričano, Miloš Vučević je podneo krivičnu prijavu protiv braće Vučić radi dokazivanja istine, pa će biti prilike da se i na sudu dokaže kakav je Aleksić prevarant, a da ne bude da je samo on smešan, potrudio se i Boško Obradović, čovek koji je pokrao Hilandar, koji se fizički obračunava sa ženama, koji napada policajce samo zato što su udarili na kriminalce koji su bliski njemu i njegovom gazdi Ðilasu - naveo je Mirković u saopštenju.

ĐILAS JE OPET POSLAO GRAMOFONE... Marković: Obradović i Aleksić lažima nadmašili i Mariniku Tepić!

On je dodoao da je ovaj dubl Ðilasovih pulena u duetu izmišljao, i prosto se nadmetao ko će više da slaže, i tako se dodvori gazda Ðilasu, ali i opravda od njega dobijene pare.

Prema njegovim rečima, lako je ustanoviti da ni Aleksić ni Obradović nemaju baš nikakav dodir sa realnim životom, već samo žive u svojim fikcijama.

On je rekao da je zahvalan i njima, ali i Ðilasu i Jeremiću što, kako kaže, svakim svojim nastupom pokazuju koliko je SNS na pravom putu i koliko Aleksandar Vučić dobro radi svoj posao u korist građana Srbije.

MILIĆEVIĆ: Opozicija umesto rešenja nudi samo "program protiv"!

- Ovakve izmišljotine su odraz nemoći SzS-a i najbolji dokaz da nemaju ama baš nijednu osnovanu i argumentovanu kritiku da upute na račun ljudi koji danas čine vlast - smatra Mirković.

Kaže da su "kriminalni krugovi", odličan naslov za Ðilasovo i Jeremićevo vođenje Beograda i Srbije.

- Kako za Aleksandra Vučića tako i za sve nas, svaki dan je borba za bolje sutra svakog čoveka u Srbiji, ali željno iščekujemo novi nastup Ðilasovih poltrona iz SzS-a, jer je i to jedan od parametara po kojem se može meriti kako i koliko dobrih stvari činimo za našu zemlju - zaključio je Mirković, saopštio je Gradski odbor SNS Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crna ovca

pre 4 godine

Pustimo nadležne organe da vidimo šta oni imali da kažu!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija