• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2020

13:45

SRBI, PAMET U GLAVU! Đukanović povodom nasilja Milove policije nad Srbima u naselju Zlatica!

Politika

SRBI, PAMET U GLAVU! Đukanović povodom nasilja Milove policije nad Srbima u naselju Zlatica!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, oglasio se na Fejsbuku povodom incidenta koji se sinoć dogodio u crnogorskom naselju Zlatica, kada je nekoliko osoba uhapšeno, a tri policajca i više građana je povređeno...

Podsetimo, u podgoričkom naselju Zlatica policija bacila suzavac na građane koji su branili trobojku oslikanu na zidu od pripadnika komunalne policije koji su došli da je prekreče, što su na kraju i učinili.

Vladimir Đukanović oglasio se po tom pitanju na svom Fejsbuk profilu.

"Nisam pristalica teorija zavere, daleko od toga. Ipak, sinoć dok je Milova policija mlatila narod na Zlatici događale su se čudne stvari na internetu, posebno na društvenim mrežama, što me tera da razmišljam da je crnogorska služba ANB izvela jednu pokvarenu akciju kako bi proverila na koji način putem društvenih mreža Srbi komuniciraju kada dođe do određenih tenzičnih situacija. Cilj je da se otkriju svi kanali komuniciranja i da se neutrališu. Otuda, bila im je potrebna akcija nasilnog tipa i podizanje tenzije kako bi njihova akcija otkrivanja svih vidova komunikacija bila što obimnija. Uklanjanje srpske trobojke je odlično pokriće, jer su znali kako će narod reagovati.

Takođe, crnogorska služba se dala u akciju intezivnog prijavljivanja svih srpskih sajtova i profila po društvenim mrežama, posebno onih koji imaju direktan prenos neke od njihovih nasilnih akcija, kako bi bili uklonjeni ili hakovani. Srbi, pamet u glavu!"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija