• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

27.01.2020

23:29

BOLESNO! Đilasovci pravili heroja od ubice! IMA LI DALJE? ŽUTI HEJTERI DOSEGLI VRHUNAC PRLJAVE KAMPANJE

Politika

BOLESNO! Đilasovci pravili heroja od ubice! IMA LI DALJE? ŽUTI HEJTERI DOSEGLI VRHUNAC PRLJAVE KAMPANJE

Podeli vest

Čim se Vlastimir Šever (42) ubio pred Skupštinom, SZS botovi požurili da ga predstave kao 'jadnog čoveka koji je poslao poruku režimu' Kada se ispostavilo da je Šever neposredno pre samoubistva ubio profesora Dejana Ilića, niko od đilasovaca nije ni pomislio da se izvini

Pristalice SZS, botovi koji za račun tajkuna Dragana Đilasa svakodnevno šire lažne vesti i najstrašniju mržnju po društvenim mrežama, pokušali su da u svojoj prljavoj kampanji zloupotrebe čak i samoubistvo Vlastimira Ševera (42), čoveka koji se u četvrtak predveče ubio na stepeništu ispred Skupštine Srbije!

Odmah pošto je objavljena vest da je Šever pred parlamentom pucao sebi u glavu, đilasovci su požurili da ga predstave kao "jadnog čoveka koji je poslao jasnu poruku režimu zbog nemaštine i nezadovoljstva"(?!). U međuvremenu je policijska istraga utvrdila da je taj isti Šever neposredno pre samoubistva hladnokrvno likvidirao profesora DIF Dejana Ilića, kome je godinama dugovao veliku sumu novca. Ipak, niko od takozvanih opozicionara nije ni pomislio da se izvini za bolesne tvrdnje koje su prošlog četvrtka i petka objavljivali po Tviteru i drugim mrežama.

Foto: Ilustracija

ŽRTVA I UBICA, Dejan Ilić i Vlastiomir Šever
Mržnja

Sama činjenica da su za jedno samoubistvo, bez ikakvih provera, požurili da optuže državu i vlast mnogo govori o stepenu i intenzitetu te hejterske kampanje
Marko Nicović

Nehumani potezi

Postovi i poruke Đilasovih botova objavljeni na internetu pokazuju koliko je kampanja koju oni vode zapravo bolesna. Neke od njih glase:

* Jadan čovek... Nemam reči, ovo se do sada nikada nije dogodilo, jasno je čovek poslao poruku režimu!!!

* Poruka je toliko jasna da vrišti!

* Nemaština, nezadovoljstvo, ni tračak sreće ili bilo koje nade u ovoj zemlji. Sustigle su ga sve muke. Dok vi pričate o nekom zlatnom dobu, koliko ćete još ovakvih slučajeva da sačekate? Da li ćete ikada nešto da uradite, ili ovo za vas samo znači jedan sirotan i usta manje?

* Od bojkota do slobode!

Foto: Ilustracija

Iz ovih poruka jasno se, dakle, vidi da su đilasovci pokušali da, bez ikakve prethodne provere ili bilo kakvih argumenata, zloupotrebe samoubistvo jednog čoveka za prikupljanje jeftinih političkih poena i pokušaj da se država i vlast označe kao krivci za to što se ljudi ubijaju!?!

I dok niko od lidera SZS nije juče hteo da na tu temu govori za Informer, bivši šef beogradske policije Marko Nicović kaže da se takve nesreće nipošto ne smeju koristiti u političke svrhe.

- To je nehumano, to nije etički i to nije moralno. Niko ne može da u političke svrhe koristi tuđu tragediju. Pritom, taj čovek od koga su pokušali da naprave nekakvu žrtvu režima i maltene heroja neposredno pre nego što je počinio samoubistvo hladnokrvno je, metkom u čelo, ubio drugog čoveka! Oni koji su širili laži po internetu nisu to, naravno, mogli da znaju, ali sama činjenica da su za jedno samoubistvo, bez ikakvih provera, požurili da optuže državu i vlast mnogo govori o stepenu i intenzitetu mržnje i te hejterske kampanje - objašnjava Nicović.

Bivši operativac DB Božidar Spasić ocenjuje da je ovaj slučaj samo deo "specijalnog rata" koji se vodi protiv aktuelne vlasti.

- Lažnoj opoziciji je važno samo da lažna vest ode u etar. Poenta je samo da bude što strašnije i što ružnije, pa ko poveruje, poveruje - podvlači Spasić.

Opoziciono licemerje

Poslanik SNS Aleksandar Marković ističe da se i ovom pričom samo nastavlja nekrofilska politika Saveza za Srbiju.

- Mnogo puta dosad su koristili ljudske tragedije u dnevnopolitičke svrhe i to govori o strašnom licemerju koje vlada kod njih - zaključuje Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 4 godine

Kad ste bolesni uglavnom najvidljiviji je simptom BUNCANJE GLUPOSTI I BUDALAŠTINA KOJE NEKAKVE VEZE NEMAJU SA ZDRAVIM MOZGOM.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija