• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.01.2020

12:20

KOKE ŠPIJUNI MEĐU KOKAMA NOSILJAMA, JE L' TIME DA SE BAVIMO! Premijerka Brnabić poručila ministrima da rade svoj posao, a ne da troše vreme na fabrikovane afere opozicije!

Politika

KOKE ŠPIJUNI MEĐU KOKAMA NOSILJAMA, JE L' TIME DA SE BAVIMO! Premijerka Brnabić poručila ministrima da rade svoj posao, a ne da troše vreme na fabrikovane afere opozicije!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić prenela je danas novinarima da je zatražila od ministara u vladi da se više ne bave svakodnevnim fabrikovanim aferama, već da se bave građanima i privredom, kao i da budu na raspolaganju nadležnim organima za sve što može da ih zanima

 

- Moja molba je da, kao u svakoj pravnoj i demokratskoj državi, moji ministri u svakom trenutku, pa i noću, vikendom i praznikom, kad god, budu na raspologanu svim nadležnim organima da daju sve informacije o tekućim istagama i o svemu što može da zanima nadležne organe - rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinara o Krušiku.

Ali moramo, ističe premijerka, da stavimo tačku i da se bavimo građanima i privredom umesto fabrikovanim aferama.

Kaže da je poslednaj fabrikovana afera o farmi koka u Moroviću, gde je, prema tvrdnji Saveza sa Srbiju, gajena marihuana.

Brnabić dodaje da su otišle kamere i snimile koke i da je videla da tamo nema marihuane, ali da su "verovatno koke špijuni tajno ubačene među koke nosilje" i zapitala da li je to tema kojom vlada treba da se bavi?

Brnabić ističe da postoji inflacija afera, svaki dan, zbog čega ministri ne mogu da se bave onim za šta imaju mandat, a to su stvari poput reformi paušala, poreske olakšice za start ap kompanije, programiranje u školama, naučno tehnološki parkovi, oporezivanje...

Na pitanje Insajdera šta je otac ministra Nebojše Stefanovića radio sa delegacijom MUP-a u Italiji pri poseti fabrici oružja, Brnabić je uzvratila kontra pitanjem - šta je tu nedozvoljeno?

- Ja kažem da je to fabrikovana afera. Zašto vi kažete da je to afera, je l ste vi sud, je l ovo pravna država? Dok sud ne kaže svoje mišljenje i ne donese odluku, vi ne možete da kažete da je on uradio nešto što je protivzakonito - poručila je Brnabić i dodala da će se nadležne institucije baviti time i da ih treba pustiti da rade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tasa

pre 4 godine

Opozicija okupljena oko kvazi SZS, fabrikovanjem afera, obmanjuje srpsku javnost, pokušavajući da lažima skrene pažnju na sebe, a prioritet ja da Srbija ide putem napretka i razvoja nikad brže i bolje uz ignorisanje ovih pokušaja jer je interes naroda i države na prvom mestu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija