• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.01.2020

15:37

JUGOVIĆ OBRADOVIĆU: Frustriran si što tvoj gazda Đilas ne može da upravlja DS-om kao što može Dverima!

Politika

JUGOVIĆ OBRADOVIĆU: Frustriran si što tvoj gazda Đilas ne može da upravlja DS-om kao što može Dverima!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović izjavio je danas da je besmisleno "uvezivanje" predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a povodom navoda lidera Dveri Boška Obradovića da predsednici Srbije i Crne Gore "režiraju" incidente u Crnoj Gori

 

- Besmisleno uvezivanje Mila Ðukanovića sa Aleksandrom Vučićem i agresivna zloupotrebe krize u Crnoj Gori je reakcija Boška Obradovića na frustraciju što njegov gazda Dragan Ðilas ne može da upravlja DS-om kao što može Dverima - naveo je Jugović u pisanoj izjavi koju je dostavio medijima.

On je dodao da se ključni odgovori na poreklo krize u Crnoj Gori mogu pronaći u telefonskim razgovorima Milana Roćena i Vuka Jeremića iz vremena kada je Crna Gora bila u procesu istupanja iz državne zajednice sa Srbijom.

Jugović ocenjuje i da "politika nečinjenja u Crnoj Gori" najbolje opisuje (predsednika DS)Zorana Lutovaca iz vremena kada je bio ambasador Srbije u Crnoj Gori.

- Postoji li bilo koji predstavnik Srba u Crnoj Gori koji može da se pohvali saradnjom sa Lutovcem, kojeg su građani plaćali da institucionalnim putem štiti interese Srba u Crnoj Gori. To su pitanja na koja Boško Obradović, portparol Ðilasove frakcije DS-a, duguje odgovore - naveo je Jugović.

Prema njegovim rečima, razlog za povratak Ðilasa i Jeremića na političku scenu je "strah od otkrivanja kriminalnih afera i stotine miliona evra imovine sumnjivog porekla".

To je, kaže, i razlog zbog kog nemaju podršku za bojkot izbora od opoziciono orijentisanih birača, uz opasku da podršku za bojkot izbora Ðilas nije dobio ni sa zapada, dok je, kako kaže, podrška za bojkot "koju ovih dana pokušava u Moskvi da isposluje Ðilasov kum Mlađa Ðorđević" takođe na putu neuspeha.

- Laž do laži i izmišljotina do izmišljotine je politika SzS koji će u finalu svoje političke borbe zatražiti da cenzus bude svega četiri glasa, kako bi sopstvenim glasovima uspeli da pređu cenzus Dragan Ðilas, Boško Obradović, Marinika Tepić i Vuk Jeremić - naveo je Jugović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija