• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2020

20:37

POTPUNO RASULO U ĐILASOVOM TABORU! Svi ratuju protiv svih -  Sergej pobesneo, pa poručio: JE*ITE SE I VI I VAŠIH 5 MILIONA!

Politika

POTPUNO RASULO U ĐILASOVOM TABORU! Svi ratuju protiv svih - Sergej pobesneo, pa poručio: JE*ITE SE I VI I VAŠIH 5 MILIONA!

Podeli vest

Potpuni haos nastao je u redovima opozicije nakon što je pokret "1od 5 miliona" doneo odluku o izlasku na izbore

Tako je ideja Đilasovog Saveza za Srbiju o bojkotu u potpunosti propala, a ubrzo se čitava opozicija naklonjena ovoj koaliciji okrenula protiv mladih okupljenih u ovom pokretu.

Pokret "1 od 5 miliona" doneo je i odluku o napuštanju protesnih šetnji subotom uveče, a to je izazvalo bes mnogih koji su se okrenuli protiv dojučerašnjih saboraca sa ulice.

Sergej Trifunović retvitovao je objavu koja kaže:

Foto: Printscreen Tvitter

- Rešenje izaci u subotu u najvecem broju do sada. I obavezno po mom mišljenju promenite hitno naziv protesta 1 od 5 miliona. Već je toliko isprljan i kompromitovan ... Da nema više reči. A ovi neka se je*u sa starim nazivom. Tako režim može da ga duva sa tim nazivom. Moj predlog!?

Nema sumnje da je ovo samo početak potpunog haosa i rasula u opoziciji, ali i definitivni neuspešni kraj kampanje bojkota.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 4 godine

Pa zar ste istina mislili da takov miks od: narkomana, lopova tajkunskih, praznolgavog dela studenata koji su uvek izmanipulisali jer su glupi, bivših propalih političara koji za 12 godina sem lopovluka i uništenja zemlje ništa nisu uradili već samo mlatili jezicima mogu da opstanu kao ozbiljni politički faktori??? TO JE MOGLA DA MISLI SAMO BUDALA NIKAD I PAMETAN ČOVEK. Na žalost ima još praznoglavih koji iz "5-to oktobarske revolucije nisu ništa naučili" pa ih uprežu u kola a oni vuku li vuku i neznaju šta vuku.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija