• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2020

19:45

(FOTO) SKANDAL VELIKIH RAZMERA! N1 žali što se Vučićev helikopter NIJE SRUŠIO!

Politika

(FOTO) SKANDAL VELIKIH RAZMERA! N1 žali što se Vučićev helikopter NIJE SRUŠIO!

Podeli vest

Portal televizije N1 objavio je nekoliko komentara u kojima se žali što se helikopter u kojem je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije srušio

Administratori na sajtu N1 pustili su tri komentara u kojima se navodi žaljenje zbog toga što se helikopter u kojem je putovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije srušio.

- Božija opomena, sledeći put pada - glasio ej ejdan od komentara koji je objavljen na portalu N1.

Na portalu N1 ovi komentari stoje već dva dana i niko se nije potrudio da ih skine.

Foto: Printscreen

Poznato je da administratori imaju pristup komentarima u vestima, i da one pogdne, kao što su ovi, mogu da zabrane.

Pošto su oni ove komentare odobrili, znači da se administratori, ali i rukovodstvo portala N1 slaže sa pomenutim komentarima, odnosno da bi voleli da se helikopter u kojem je bio Aleksandar Vučić srušio.

Podsetimo, helikopter u kojem je putovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče se, zbog loših vremenskih uslova, vratio u Mrkonjić Grad, pa su komentari ostavljeni ispod teksta za ovu vest. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Voja

pre 4 godine

Pa ima ona stara sto pozelis drugom nek se tebi desi. Kakvi su to ljudi. pa nek vam sve pokrepa nek vas uhvati ovaj virus kineski. Eto kad zelite drugom zlo nek vas to snadje.

Ljubiša

pre 4 godine

Ma,pusti ih...zaboravili da i njhov Djido 619 lepi za London,Jeremić za Qatar i Njujork,''Crta''-Sergej na Bali,Veseljko zvani ''Boško'',e on mora da pazi kad ulazi u štalu kod kobile.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Само АНТИХРИСТ другом жели зло...Само АНТИХРИСТ призива зло...Само се Антихристи - веселе злу... Праведник се моли БОГУ, и призива његов суд...!!

Rade

pre 4 godine

Toliko nepravilnosti ima u radu te televizije, N1, da se odmah može zatvoriti i zabraniti njen rad. Ne znam zbog čega se to i ne učini. Da li bi takva TV, mogla da radi u : Britaniji, nemačkoj ili Francuskoj ? ? ? ? ? ?

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Možda bi moglo da se ostvari njima ono što drugima žele.

Dragan

pre 4 godine

N1 USTAŠKA I NATO TELEVIZIJA TREBA SVAKI GRADJANIN BOJKOTOVATI N1 I OD SVOG OPERATORA TRAŽITI DA ISTU TU N1 IZBACE IZ LISTE PROGRAMA.

Branislav

pre 4 godine

Nemojte biti na kraj srca, žao mi tih "ljudi " nemaju novaca za psihijatra pa leče svoj frustracije putem demo(N)kratskih medija. Posebno mi simpatičan onaj Jugoslav, strašni borac za pravdu iz" insajdera." Ne znam šta mu je u zadnje vreme, um mu se sav izobličio. Bio " pošten " ganjao lopove i secikese, a sad se pretvorio u njih, možda se samo radi o nekoj neotkrivenoj bolesti, možda jednog dana ozdravi, možda se resetuje, možda???

Dragan

pre 4 godine

Н1 је мегафон и добошар окупатора Србије.

kum paja

pre 4 godine

koga briga sta stoka sitnoga zuba pise...njihovo je ricu i mucu u svome toru ..stoka bili i ostali

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija