• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2020

12:58

GOSPODO, DA LI ME OVIM HVALITE ILI KRITIKUJETE?! Đukanović ODGOVOROM RAZORUŽAO Đilasove medije: Kad nemate šta da mi "prišijete" onda izmišljate ovakve kvalifikacije!

Politika

GOSPODO, DA LI ME OVIM HVALITE ILI KRITIKUJETE?! Đukanović ODGOVOROM RAZORUŽAO Đilasove medije: Kad nemate šta da mi "prišijete" onda izmišljate ovakve kvalifikacije!

Podeli vest

Povodom teksta na opozicionom portalu Direktno.rs iza kojeg stoji Dragan Đilas, lider SzS, a u kojem se član Glavnog odbora SNS Vladimir Đukanović naziva "Vučićevim glasnogovornikom", oglasio se i sam Đukanović i objasnio da, kada novinari i politički protivnici nemaju šta da mu zamere, onda nalaze ovakve kvalifikacije. Đukanovićev odgovor prenosimo u celosti

- Da budem iskren, ne znam šta su gospoda sa Đilasovog portala hteli ovim tekstom da kažu. Ne znam da li da tekst shvatim kao pohvalu ili me kritikuju, odnosno, možda su želeli da me ismeju, ali generalno oni su meni podigli cenu... Nisam pametan, ali kako god, hvala im. Nisu mogli da napišu da sam negde nešto ukrao, jer dobro znaju sve o meni. Nisu mogli da me povežu sa nekakvnom mafijom, kriminalcima, kojekakvim bitangama, jer znaju dobro da društvo biram. Noću ne izlazim, porodičan sam čovek, ne zanima me hedonizam, idem uredno na liturgiju, vernik sam... Sve ono obrnuto od života političara u kom oni sebe zamišljaju. Eto, da bi nešto napisali ispao sam glasnogovornik Aleksandra Vučića, jer ja navodno kažem ono što on ne sme. Neverovatna glupost! 

Da budem iskren, ja to doživljavam kao kompliment ako o meni tako misle, no ipak moram radi istine da to demantujem koliko god da mi neko poveruje ili ne poveruje. Nikada u životu nisam pitao Vučića, niti od Vučića dobio nalog da negde nešto izjavim. Eto, gle čuda, imam svoje mišljenje i svoj stav, što je za veliku većinu njih koji ovo piskaraju ozbiljan problem. oni su navikli ceo život da imaju tutora koji im servira šta da kažu. Zato su, polazeći od sebe, meni ovo prištili. Ipak, veliki je kompliment da sam zapravo ja taj koji Vučića usmerava šta će da kaže i šta će da misli. Gospode Bože!

(FOTO) KOJI ĐILASOV JANKO LAŽE!? PROCENITE SAMI! Veselinović totalno prolupao, ne zna šta priča!

 

 

 

Ukoliko mi je mana što sam nekom lojalan, prihvatam tu "manu". Moje mišljenje je da je lojalnost vrlina, no moji pogledi na svet i njihovi su sušte suprotnosti. Na kraju, gospodo, meni nagrade nisu potrebne. Ne zanimaju me. Ne bavim se politikom iz koristoljublje, što je inače vaš osnovni motiv bavljenja politikom. Ponoviću iks puta da sam lično nezainteresovan za bilo koju državnu funkciju, što u zakonodavnoj, što u izvršnoj vlasti. Čak umoljavam predsednika naše stranke i predsednika Srbije da ne računa na mene u bilo kojoj varijanti prilikom sastavljanja neke buduće vlasti. Nisam zainteresovan za tako nešto, što ne znači da bežim od odgovornosti. Naprotiv, ja samo shvatam koji su moji realni dometi i da li sam kadar i sposoban da obavljam neku važnu državnu funkciju. 

Nisam kao mnogi, a posebno ne kao u vašim redovima, stručnjak opšte prakse i da sutra ako bi mi neko ponudio astronaut da budem, oberučke da prihvatam. Vaš problem sa mnom je što sam ja takav kako piše u ovom mom odgovoru vama povodom vašeg uzaludno potrošenog vremena u pokušaju da me valjda diskreditujete. 

Veliki pozdrav, gospodo - napisao je Đukanović u svom odgovoru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija