• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2020

21:51

ČESTITAM VAM ODLAZAK U ZASLUŽENU POLITIČKU PROŠLOST! Mirković DOKRAJČIO đilasovce: POČEO JE KONAČNI OBRAČUN SzS-a sa SAMIM SOBOM!

Politika

ČESTITAM VAM ODLAZAK U ZASLUŽENU POLITIČKU PROŠLOST! Mirković DOKRAJČIO đilasovce: POČEO JE KONAČNI OBRAČUN SzS-a sa SAMIM SOBOM!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da je počeo konačni obračun SzS-a sa SzS-om i dodao da im čestita, kako kaže, i zvanični početak odlaska u zasluženu političku prošlost

- Koliko su samo nemoćni, koliko im je podrška mizerna i sve slabija iz dana u dan, pokazuje i činjenica da je sve ukupno više od 20 različitih stranaka i pokreta okupljenih u tom propalom SzS-u jedva popunilo nekadašnji Dom Sindikata - naveo je Mirković u saopštenju.

Prema njegovim rečima, oni koji su i došli mogli su samo da gledaju i slušaju "dokazane prevarante, lažove, siledžije i ljude koji su pokrali Beograd, Srbiju".

- Tragično je slušati Đilasa koji je od 74.000 evra došao do 25 miliona evra samo u nekretninama i čije su firme zaradile 619 miliona evra pomoću poluge vlasti koju je imao, a na uštrb građana, i koji predstavlja sliku i priliku režima DS-a kada se hiljade fabrika gasilo, a više od 500 hiljada ljudi ostalo bez posla - napominje Mirković.

IMPOZANTNO! ĐILAS, JEREMIĆ I OBRADOVIĆ SKUPILI ČAK 1400 LJUDI! U pomoć im pritekao i urednik opskurnog "Tabloida" Milovan Brkić, ČIJU POLITIKU SLEDE!

 



On dodaje da bi Ðilas nastavio sa "čerupanjem narodne kase" i povećanjem svog bogatstva, a sve ostalo je "šarena laža".

Za Jeremića, Mirković kaže da je akter mnogobrojnih svetskih kriminalnih afera i da ima malo obraza, kako dodaje, bavio bi se skupljanjem markica, a ne politikom.

- Koliko je sebe obrukao i našu zemlju upropastio, a za to vreme proputovao svet na račun svih građana Srbije, uveren sam da bi u skupljanju poštanskih markica bio vrlo uspešan - kaže Mirković.

OPOZICIJO, DOKLE VIŠE?! Đilasovci tvrde da su dve nastavnice užičke škole dobile otkaz jer nisu članovi SNS! DIREKTOR ŠKOLE OTKRIO ISTINU!

 



On dodaje da Boško Obradović, čovek koji je mogao jednu ruku da digne na ženu, a drugu da zavuče i uzme pare namenje Hilandaru, može samo od građana da dobije bojanku i flomastere jer, kako kaže, za nešto više nije sposoban.

- Kako je Aleksić uhvaćen u laži kada je u pitanju slučaj Jovanjica, gde je svesno obmanjivao i bacao ljagu na Aleksandra i Andreja Vučića, Marinika kojoj se od kokošaka priviđaju plantaže i koju za laži o Nebojši Stefanoviću kritikuje i ministarstvo spoljnih poslova Ruske federacije, preko Bastaća koji kesom davi kuma, evidentno je i da poltroni kao i gazde tog SzS-a jedino znaju za laž i kriminal - smatra Mirković.

On ocenjuje da nakon svega što je danas viđeno sigurno je da nakon sledećih izbora Đilas, Jeremić i Obradović idu tamo gde im je mesto, u ružnu političku prošlost.

- Aleksandar Vučić i SNS nastavljaju sa predanim radom, a na izborima će se jasno videti da građani žele bolju, još lepšu i još jaču Srbiju. A takvu Srbiju jedino im garantuju upravo Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka - poručio Mirković, saopštio je GO SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bekos

pre 4 godine

Nema lazi, nema prevare, ali to ne vazi kod Vucicevica

joks

pre 4 godine

sretan im put u zaborav, da ih vec jednom skinemo sa ,,konca,,,ojadili su ovu zemlju i stalno rovare protiv srbije.idite nebilovas u neku drugu zemlju pa tamo vladajte.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija