• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2020

16:49

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) VUK U TERETANI! Jeremić šokirao malobrojne pratioce na Instagramu - NIJE ZA OSOBE SA SLABIM SRCEM!

Politika

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) VUK U TERETANI! Jeremić šokirao malobrojne pratioce na Instagramu - NIJE ZA OSOBE SA SLABIM SRCEM!

Podeli vest

Jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju Vuk Jeremić maksimalno je radikalizovao svoje političko delovanje - objavio je na Instagramu selfi u ogledalu iz jedne teretane u Beogradu!


Nakon ove fotografije šanse da bojkot uspe su znatno veće jer će, kad budu videle Jeremića u teretani, i one njegove malobrojne pristalice bojkotovati Savez za Srbiju.

Suvišno je reči da je Jeremićev selfi šokirao mnoge na društvenim mrežama. Jedan od njih je i direktor CEBEF-a Damir Handanović:

- Vuk Jeremić sa 45 godina odlučio da postane baja. Dečko, ti si neviđeni glumac. Lažni navijač, lažni ekspert, lažna politika. Samo kad mlatiš lovu od katarske ambasade, samo tad si stvaran... Najk patike, majica Njujork Niksa, sve u tonu. Koliko kompleksa na jednoj slici. Blam - napisao je Handanović komentarišući Jeremićevu fotografiju iz teretane.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXX

pre 4 godine

POZDRAVLJA GA CELOKUPNA GEY POPULACIJA I PORUČUJE MU DA SE SAMO DOBRO ZAPERE!!!

Jovan

pre 4 godine

Redakcijo informera niti volim niti mrzim jeremica ali nezanima me ni vlast ni opozocija ali mislim da sa ovakvim naslovima ste stvarno preterali kao neke uličarske novine ,i ovo vam pisem da se vi sami udatite u celo nasta ovakvi naslovi liče jer komentar znam da objaviti necete,ali stvarno mislim da sa ovakvim naslovima ovo nikud nevodi ruzno je bre komentarisati kako neko izgleda itd

Krusevac

pre 4 godine

Svaka cast za komentar!!! Nisam ni za Vuka Jeremica, ni za Vucica ali brate smeta im sto covek ide u teretanu.

Shpock

pre 4 godine

I sta sad? Čovek vežba u teretani. VEST DANA!!! Sta da kažemo kad gospodin Vučić jede punjene lignje i paprike. Bombasticno i da ne poveruje te... Jadno. Jadni ste.

Žigolo

pre 4 godine

Klasičan bezvredni pozer koji je neverovatnim sticajem okolnosti stigao gde nikakavim kvalitetima ne zaslužuje pa umislio da je nešto ...

Djoka

pre 4 godine

Vuk Jeremic opasna zuta stetocina. Treba ga proterati iz Srbije. Interesuje me kakve koristi njegova zena ima od njega. Ne lici mi na pravog muskarca.

Jovan

pre 4 godine

E posto ste mi objavili komentar sada vam skidam kapu i iskreno iznenadjen sam

Rodoljub

pre 4 godine

Dajte sliku Dragana J. Vučićevića da se smirim...?

Zoki

pre 4 godine

Ko li napisa ovaj tekst. Liči mi na Draganov stil

Balerina

pre 4 godine

Odvratan je, fuj.......teretana mu ne moze pomoci! Prevarant!

Gorki

pre 4 godine

Kome je bitan, ovaj izgubljeni slucaj... Ovakvi Srbiji nisu potrebni, a kamoli da se objavljuju ili nesta pise o njima... Njegovo porijeklo sve govori ko je, sta je i za koga radi...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija