• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2020

10:29

SNS ŠABAC: ZELENOVIĆ DOKAZAO DA JE ORTODOKSNI LAŽOV! Jeftinim trikovima pokušao da negira krivicu za krađu para iz budžeta!

Politika

SNS ŠABAC: ZELENOVIĆ DOKAZAO DA JE ORTODOKSNI LAŽOV! Jeftinim trikovima pokušao da negira krivicu za krađu para iz budžeta!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštio je danas da je Nebojša Zelenović svojim nastupom dokazao da je ortodoksni lažov kao i istinitost narodne umotvorine, da ko laže taj i krade

Kako je navedeno, SNS pozdravlja iskrenost Nebojše Zelenovića, koju je demonstrirao tokom  jučerašnje predstave pred predstavnicima medija.  

- Zelenović se, naime, razotkrio ne samo kao osuđeni lopov, već i kao ortodoksni lažov, i svojim nastupom još jednom dokazao istinitost narodne umotvorine da ko laže, taj i krade. Jeftinim trikovima, ovaj politikant, pokušao je juče da negira krivicu za krađu para iz gradskog budžeta, za šta je dva puta osuđen, poturajući javnosti na uvid navodni dokaz o svojoj  nevinosti u vidu presude Apelacionog suda - navodi se u saopštenju.

Tom prilikom Zelenović je javnosti predstavio samo prvu stranu navedenog dokumenta. Onu drugu, u kojoj stoji da je slučaj zastareo nije pokazao nikome, jer kako bi onda tvrdio da je nevin? Nikako, zato i krije celu presudu Apelacionog suda i odbija da je pokaže uprkos insistiranju novinara na jučerašnjoj konferenciji za medije. 

- Da stvar bude još gora, u pokušaju da zametne trag sopstvenom lopovluku, u celu priču uvukao je i  "bračnog druga", koji je uložio nekakvu žalbu. Ni ulogu sopstvene žene  Zelenović nije umeo da objasni, već je ćutao kao i na svim prethodnim ročištima pred Višim sudom u Šapcu, koji ga  je za krađu osudio - navodi gradski odbor SNS i dodaje:

- Podsećamo, još tada su se njegovi advokati, u nedostatku ozbiljnih argumenata odbrane,  žalili na zastarelost postupka, što je očigledno uvažio  Apelacioni sud. Zahvaljujući sporosti sudstva, koje je tako uspešno reformisano u vreme vlasti Demokratske stranke i  Dušana Petrovića, kriminalci umesto da se povuku iz politike, drže konferencije za novinare i lažu da su nevini, skrivajući dokaze o sopstvenoj krivici. Ovog puta bezuspešno. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NIJE LI VAS SRAMOTA DA SE KUPATE U ĐILASOVOM I JEREMIĆEVOM BLATU? Nebojša Bakarec u otvorenom pismu Slobodanu Samardžiću: SIGURAN SAM DA VAS SE KOŠTUNICA STIDI!
Politika

NIJE LI VAS SRAMOTA DA SE KUPATE U ĐILASOVOM I JEREMIĆEVOM BLATU? Nebojša Bakarec u otvorenom pismu Slobodanu Samardžiću: SIGURAN SAM DA VAS SE KOŠTUNICA STIDI!

​U svom životu ste promenili mnogo stranaka. SKJ, DS, DSS, DPS, i opet DSS i DPS, i sada ste postali kolektivni član SZS. Kuku! Vi ste kao bivši skojevac i član SKJ, još od studentskih dana, slično Vašem starijem kolegi Vladeti Jankoviću, bivšem ostrašćenom partijskom komesaru sa Filozofskog fakulteta, doživeli niz ideoloških transformacija. Ovo je u otvorenom pismu narodnom poslaniku i redovnom profesoru na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Slobodanu Samardžiću poručio Nebojša Bakarec, politički analitičar i član Upravnog odbora Fondacije SNS. Pismo prenosimo u celosti

04.02.2020

19:06

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija