• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2020

18:04

MALO LI JE?! JEDAN ĐILAS VREDI KAO 2,6 MILIONA PENZIONERA! Žuti genijalac postao stručnjak za ekonomiju, ALI TEK KAD JE NAPUNIO DŽEPOVE NOVCEM GRAĐANA!

Politika

MALO LI JE?! JEDAN ĐILAS VREDI KAO 2,6 MILIONA PENZIONERA! Žuti genijalac postao stručnjak za ekonomiju, ALI TEK KAD JE NAPUNIO DŽEPOVE NOVCEM GRAĐANA!

Podeli vest

Genijalni ekonomski stručnjak Dragan Đilas koji je dolaskom na vlast prihode svoje neuspešne firme sa 78 hiljada evra povećao na 619 miliona, otimajući iz džepova građana, danas je opet briljirao svojim ekonomskim idejama

Naime, milioner koji je otimao od vaspitačica, učiteljica i lekara danas se drznuo da analizira plate pojedinih državnih službenika i da se zalaže za prava onih koji imaju manje plate.

Pitanje koje može njemu da se postavi je: "Koliko neko ko je tako pljačkao državu mora biti besraman da priča o porodiljama, vaspitačima, lekarima kojima je oteo i plate i budućnost otimajući za sebe i svoje saradnike i njihove jahte i džipove"?

- Dakle, plata državne sekretarke u MUP Biljane Popović Ivković je 186.212 dinara. Početna plata nastavnice Milice Aleksić je 59.000. Znači, jedna Biljana vredi kao tri Milice? Pa, neće biti da je tako. Milosav Miličković, državni sekretar u MUP-u Republike Srbije. Njegova plata je 220.000 dinara. Sanja Ršić, medicinska sestra vaspitačica u obdaništu, ima platu 48.000 dinara. Znači, četiri Sanje vrede kao jedan Milosav. Je l' mislite da je to normalno? Ja mislim da nije - kazao je Đilas.

MILIONER ĐILAS SADA SE SETIO ZAPOSLENIH U ZDRAVSTVU! Marković poručio lideru SzS: KADA JE DS PUSTOŠILA SRBIJU, TADA TE PLATE U JAVNOM SEKTORU NISU INTERESOVALE!

 

 

Podsećamo da je plata vozača GSB danas 65.000 dinara, a da njegov vozač, a kasnije gradski menadžer Aleksandar Bjelić,  u vreme njegove vlasti uslikan kako vozi automobil od preko 100.000 evra. 

Njegove kolege vozači za taj automobil moraju da rade tačno 16 godina sto Đilasu nije predstavljalo problem. Nije jer je to ionako mala suma za 6.000.000 evra koje su Bjelić i Đilas ukrali na obnovi Bulevara revolucije za koje bi sadašnju, i to uvećanu platu, moglo da dobije 12.000 prosvetnih radnika. Za malverzacije na mostu na Adi koje su Đilasa učinile bogatijim za devet miliona evra,15.000 specijalista medicine koje Đilas pominje bi moglo da primi platu. A za novac koji je on zaradio samo na preprodaji sekundi i ostetio RTS za 5,66 miliona evra, 1.322 mladih privrednika je moglo dobiti start up kredit da prehrani svoju porodicu. 

I na kraju, najvažnije, za 619 miliona evra koliko je "težak" Đilas, čak 2.591.785 penzionera bi moglo da primi penzije. Dakle, s obzirom na to da u Srbiji ima 1,7 miliona penzionera, to znači da bi od Đilasovih mutno stečenih para mogli da se podmire svi oni, i da ostane još za skoro 900.000 njih.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Ma,doći će djavo po svoje,samo zavisi u kakvom obliku i kome će da naplati oteto, a oteto je uvek prokleto.

Jastreb

pre 4 godine

On nikad nije ni znao da računa njegova matematika je LOPOVLUK, e tu nema računanja samo otimačina.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija