• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2020

15:02

KENA O KONFUZIJI U ĐILASOVOM SAVEZU: Jedni su za izbore, drugi za bojkot, a treći bi da agent KGB Mlađa Đorđević bude predsednik Srbije!

Politika

KENA O KONFUZIJI U ĐILASOVOM SAVEZU: Jedni su za izbore, drugi za bojkot, a treći bi da agent KGB Mlađa Đorđević bude predsednik Srbije!

Podeli vest

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena tvrdi da su pojedini funkcioneri Saveza za Srbiju početkom sedmice obilazili odbore na lokalu i ubeđivali ih da izađu na lokalne izbore

 

- Prošle subote smo opet, posle šest meseci, doneli još jednom odluku o bojkotu, a u ponedeljak su se jedan od lidera Saveza za Srbiju i potpredsednik Demokratske stranke uputili po Srbiji i ubeđivali odbore da izađu na lokalne izbore. Išli su u Niš, Kragujevac, Vojvodinu... - rekao je Milojičić za Tanjug.

Na pitanje o kojim funkcionerima je reč, Milojičić je odgovorio da nisu bitna imena, već je suština da se stvara potpuna konfuzija.

- Imate članove koji su protiv bojkota, a deo su Saveza za Srbiju. Drugi su za bojkot u istom savezu, a treći planiraju da Mlađa Ðorđević, agent KGB-a, bude predsednički kandidat na sledećim izborima - kaže Milojičić.

Nezadovoljstvo stanjem u svojoj, Demokratskoj stranci, izrazio je metaforički rečima da dok "Ðorđevića, antievropejca, člana skupštine Evroazijske unije" predlažu za predsednika, lider stranke, Zoran Lutovac, kako kaže, "sedi u ćošku i hekla".

Na pitanje da li postoji mogućnost da poslanici DS izađu na izbore, o čemu je Lutovac govorio kao o spekulacijama, Milojičić podseća da je on već rekao da je "dete DS" i da on neće raditi ništa protiv odluke stranke.

Ali, ističe, ne radi se ovde o tome da li će neko izaći na izbore van DS:

- Ja neću nikada uraditi nešto protiv odluka DS. Odustao sam, i kajem se zbog toga, da glasam za Tijanin zakon, jer mi rečeno da ću biti izbačen iz stranke - rekao je Milojičić.

Takođe, naveo je da je bojkotovao skupštinu, poštujući odluku stranke, iako je mislio da je pogrešna i iako poslanički klub nikada nije izglasao tako nešto.

Ono čime je nezadovoljan, zaključujuje Milojičić, jeste način na koji se vodi DS.

Vreme je, ističe, da se "menja trener".

- DS, na žalost, služi za potkusurivanje u SZS. Lutovac nema harizmu, nema elokvenciju, nema hrabrosti, nema znanja da se suprotstavi Bošku Obradoviću i Mlađi Ðorđeviću u SzS - rekao je Milojičić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 4 godine

Mozda mu je tata kagebeovac, ludi demokrate

KENA ZABRINUT: Da li će DS uspeti da izađe iz začaranog kruga koalicije sa Samardžićem, Dverima i Mlađom Đorđevićem?
Politika

KENA ZABRINUT: Da li će DS uspeti da izađe iz začaranog kruga koalicije sa Samardžićem, Dverima i Mlađom Đorđevićem?

Demokratska stranka obeležila je danas, pres konferencijom, 30 godina od obnavljanja rada, uz poruku da je vreme da počne da se ujedinjuje sa onima sa kojima deli ideologiju, ali, konkretno ujedinjenje sa SDS Borisa Tadića i Zajedno za Srbiju, mesecima najavljivano, nije bila tema, a poslanik demokrata Radoslav Milojičić Kena tvrdi da je prepreka tome predsednik stranke Zoran Lutovac

03.02.2020

17:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija