• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

07.02.2020

22:13

BAHATA VOŽNJA BOŠKIĆEVOG PULENA! IZAZVAO UDES KOD ŠIMANOVACA: Jurio 170 na sat pa se ZAKUCAO U KOLA ISPRED SEBE!

Politika

BAHATA VOŽNJA BOŠKIĆEVOG PULENA! IZAZVAO UDES KOD ŠIMANOVACA: Jurio 170 na sat pa se ZAKUCAO U KOLA ISPRED SEBE!

Podeli vest

Bahata vožnja potpredsednika izvršnog odbora "Dveri" Slaviše Miletića prouzrokovala je saobraćajni udes na auto-putu Beograd-Šid

Potpredsednik izvršnog odbora "Dveri" Slaviša Miletić bahatom vožnjom ugrozio je živote učesnika u saobraćaju na auto-putu Beograd-Šid, u blizini skretanja za Šimanovce.

Miletić je, prema tvrdnji očevica, vozeći brzinom od oko 170 kilometara na sat, svojim vozilom sustigao i udario u zadnju stranu automobila koji se kretao u srednjoj traci brzinom od oko 80 km/h.

Foto: TV Pink printscreen

Prema rečima drugog učesnika u nesreći, nakon kontakta automobil sa rumskom registracijom izbačen je sa kolovoza auto-puta u žbunje, a potom se sedam puta prevrnuo na potezu od oko 150 metara. 

Foto: TV Pink printscreen

Na sreću, taj vozač zadobio je lakše telesne povrede. Miletićev automobil sa lozničkim registarskim tablicama se zapalio.

Foto: TV Pink printscreen

Protiv potpredsednika izvršnog odbora "Dveri" biće podneta krivična prijava zbog ugrožavanja javnog saobraćaja. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

U normalnim državama izazivač udesa,ekscesa,tuče sedi sve vreme u zatvoru i čeka da ga sudija ugosti i odredi mu kaznu,a kod nas ide kući da se bahati i uživa i dalje dok mu poštar ne donese poziv na razgovor.I to je naš zakon,a hoćemi u EU.Pošto se Boškov sadista bavi politikom dobiće možda opomenu ili ukor sudije,tako to ide kod nas.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija