• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.02.2020

15:11

MARIJA OBRADOVIĆ: SNS će podržati predloge Gordane Čomić

Politika

MARIJA OBRADOVIĆ: SNS će podržati predloge Gordane Čomić

Podeli vest

Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović izjavila je danas da će poslanička grupa te stranke podržati predloge poslanice Demokratska stranke (DS) Gordane Čomić, navodeći da se "stranačke ograde" moraju preskočiti kada su u pitanju viši interesu, u ovom slučaju, učešće žena u lokalnim i državnom parlamentu

Obradović je u Skupštini Srbije rekla i da su usvojeni i amandmani koji ženama garantuju bolje pozicije na izbornim listama.

Komentarišići povratak Gordane Čomić u parlament, ona je novinarima kazala da za nju to znači definitivan prekid bojkota, kao i da sve "licemerne priče" opozicije da se bore za bolji položaj žena padaju u vodu.

- Gordana Čomić je moj politički suparnik i imamo mnogo različitih stavova, ali kada je u pitanju borba za bolju poziciju žena, zaista smo zajedno mnogo toga uradile - rekla je Obradovićeva.

GORADANA ČOMIĆ: Znam da će me isključiti iz DS!

Ona je dodala da je Gordana Čomić, koja je kritikovana na društvenim mrežama i u porukama zbog povratka u skupštinu, u ovom trenutku zaista platila skupu cenu.

- Ne znam koliko žena bi bilo spremno za to, ali videćemo u nastavku politickih procesa kako će to sve da izgleda, da li će se ona pojaviti na predstojećim izborima, da li će grupa poslanika iz DS-a koji su sa njom u kontaktu zaista napustiti DS, odnosno ideju o bojkotu - rekla je Obradovićeva.

ĐILAS NAREDIO SVOJIM BOTOVIMA DA NAPADAJU GORDANU ČOMIĆ! Ona je d*olja!

Ona je dodala da veruje i da će jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan ?ilas izaći na izbore "samo u drugoj formi".

- Nesretnici koji i dalje veruju da će bojkot da zaživi biće kažnjeni i neće dobiti nikakvu poziciju. Vidite da i (Nebojša) Zelenović i (Saša) Paunović u Šapcu i Paraćinu insistiraju da se izađe na izbore jer je viši interes u pitanju - rekla je Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija