• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2020

19:30

ĐILASE, JEREMIĆU, OBRADOVIĆU, PA GDE VI DA NEKOGA ZABRANJUJETE?! Traže zabranu Šešelja na Tviteru, a oni da šire najstrašniju mržnju!

Politika

ĐILASE, JEREMIĆU, OBRADOVIĆU, PA GDE VI DA NEKOGA ZABRANJUJETE?! Traže zabranu Šešelja na Tviteru, a oni da šire najstrašniju mržnju!

Podeli vest

Stranka Vuka Jeremića po nalogu tajkuna Đilasa pokrenula je danas akciju da se zbog “govora mržnje” ukine Tviter nalog lidera SRS Vojislava Šešelja

Tu ideju odmah su podržali i Boško Obradović i Sergej Trifunović i mnogi drugi “opozicioni” tviteraši koji inače svakodnevno šire najstrašniju mržnju na društvenim mrežama!?!

Jeremić, Obradović, Đilas, Trifunović, oni koji koriste svaku priliku da najstrašnije izvređaju sve neistomišljenike, a predsedniku Vučiću i članovima njegove porodice redovno upućuju najgore psovke i pretnje traže, dakle, da Šešelj bude zabranjen zbog “govora mržnje”!?!

Da nije strašno bilo bi urnebesno smešno! 

Oni koji otvoreno pozivaju na ubistva i “pišanje po grobovima” sada označavaju Šešelja kao najveći problem iako lider SRS na Tviteru ne radi ništa gore od onoga što oni svakodnevno rade!

Oni koji danas prete i koji su dok su bili na vlasti ubijali neistomišljenike (setite se samo Ranka Panića koji je ubijen jer mu nisu dali da učestvuje u demonstracijama i prošeta do zgrade RTS!) sada bi da zabranjuju, ukidaju, uništavaju sve one koji se usuđuju da misle različito od žute ološ elite!

Ako im danas prođe sa Šešeljem, sutra će zabranjivati i ukidati i sve ostale koji im nisu po volji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Sergej kako je počeo da vozi pod ''crtom'' brzo će se neko popišati tamo gde je on drugima priželjkivao.Samo da ne strada neknd nevin.

Srbin

pre 4 godine

Vece olosi nepostoji. Smece od ljudi sve ih treba u septicku jamu tamo pripadaju.

SS

pre 4 godine

Svima vama dokonicima i bednicima politike bi oduzeo sve društvene medije,da manje se*ete po njima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija