• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

11.02.2020

22:05

SRĐAN SEKULOVIĆ (44), ŽRTVA BAHATOG ŠEFA PSG! Sergej me je zamalo ubio! A sada mi još i preti!

Politika

SRĐAN SEKULOVIĆ (44), ŽRTVA BAHATOG ŠEFA PSG! Sergej me je zamalo ubio! A sada mi još i preti!

Podeli vest

Džipom se u punoj brzini zakucao u moj auto, samo čudom sam ostao živ. Alko-test je pokazao da nije bio pijan, ali izgledao je i ponašao se kao da je drogiran. Posle udesa obećao je da će mi platiti štetu, ali onda je počeo da me vređa i da mi preti

Samo sam čudom ostao živ kada se Sergej Trifunović u nedelju ujutro svojim džipom u punoj brzini zakucao u moj 'fijat stilo'!

Neposredno posle udesa on se jako čudno ponašao, alko-test je pokazao da nije bio pijan, ali kažem vam, čudno je izgledao, sumnjam da je bio drogiran... Na mestu udesa, kad je izašao iz kola, obećao mi je da će mi platiti štetu, ali već sutradan je počeo da mi preti i da me najstrašnije vređa!

Ovo ekskluzivno za Informer priča Srđan Sekulović (44), čovek koji je zadobio povrede vrata u saobraćajki koju je Sergej Trifunović izazvao na autoputu za Novi Sad.

Zamalo da pogine

Sekulović kaže da su ga sekunde delile od sigurne smrti!

- Krenuo sam te noći da pokupim drugaricu koja je bila u izlasku. Normalno sam vozio srednjom trakom, kada mi se otpozadi ogromnom brzinom približio džip. Vozio je sigurno više od 150 na sat po mrklom mraku! Spazio sam ga u retrovizoru, delovalo je kao da ne zna šta bi, kao da ne zna gde će, da li će da me obiđe ili ne i odjednom me je udario u zadnji levi deo kola. Od siline udarca sam se zarotirao 360 stepeni i udario u bankinu pored puta. Samo sam čudom preživeo. Da je slučajno bio dan i da je bilo drugih vozila na putu, neko bi me sigurno pokupio i ubio bi me na licu mesta. Srećom pa u kolima nije bilo žene i dece... Strašno, strašno je bilo! - priča Sekulović.

On se priseća da je Sergeju trebalo neko vreme da izađe iz automobila. Pretpostavlja da je najpre želeo da pobegne sa mesta udesa, ali mu auto nije bio u voznom stanju.

Foto: printscreen tvin

- Izašao je i pitao da li sam dobro, da li mi treba pomoć... Bio je sav pogubljen, čudan, delovalo mi je kao da je drogiran ili pripit. Osećao sam se slomljeno, vrtelo mi se u glavi, pripala mi je muka. Uzeo sam malo vode i legao na travu pored autoputa. On je odmah predložio da se nagodimo, ali ja sam insistirao da zovemo policiju. Ubrzo su stigli saobraćajci, kao i Hitna pomoć. Odvezli su me u najbližu zdravstvenu stanicu, a posle i u Urgentni centar. Snimili su mi kičmu, pluća, rebra, sve... Stavili su mi i longetu zbog povrede vrata, sumnjaju da mi je napukao pršljen, možda ću morati na operaciju - kaže naš sagovornik.

Zbog zadobijenih povreda lekari su mu zabranili da radi i propisali mirovanje od najmanje 15 dana.

- Sada nemam ni automobil, a ne smem ni na posao. Ne znam šta ću. A on, Sergej, on me je sve slagao! Obećao je da će mi odšlepati auto i da će to platiti, ali nije... Govorio je da će njegov majstor da mi sredi auto, ali tu popravke nema, šteta je ogromna. Ja sam moj 'fijat' dobro održavao, a posle ovoga ne mogu da izvučem ni 300 evra za njega, moram da ga prodam na neki otpad... Kada sam posle saobraćajke pozvao Sergeja, rekao sam mu da me obešteti, a da on uzme auto, pa neka ga popravlja. Tada je počeo da se vadi kako nema para, a onda je počeo i da me vređa i da mi preti: 'Ti si mene s nekim pomešao! Ja sam glumac, nisam milioner. Nije ti ništa, šta kukaš ko neka devojčica? Da nećeš možda 'bentlija' da ti dam? Dobićeš ti 'mazdu' i ku*ac od pola metra'... Eto tako, baš tako mi je sve rekao, imam i snimak našeg telefonskog razgovora... - navodi Sekulović.

Mora mu se stati na put

On je nakon svega ovoga rešio da se obrati medijima i da ceo slučaj prepusti svojima advokatima.

- Jedva sam živu glavu izvukao, jer se on bahatio, a povrh svega, on će mene da vređa i da mi preti!? Neko stvarno mora da mu stane na put dok nekoga ne ubije. On je, čovek, opasnost na putu, on je opasan za život - upozorava Sekulović.

Foto: printscreen tvin

Sergej Trifunović je, podsetimo, pre manje od mesec dana 13. januara svojim 'reno meganom' udario u autobus GSP-a na Novom Beogradu. Posle ovog udesa analize krvi su pokazale da je bio pod dejstvom kokaina. Nije poznato da li je saobraćajna policija u nedelju uzimala Trifunoviću krv na analizu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Oderi narkosa za sve pare,da mu ni Djido 619 neće moći da pomogne.

Marcco

pre 4 godine

Čemu ovakvi napadi na Sergeja! Pa čovek bio drogiran a time i neuračunljiv! Nije namerno pa da ga napadate!

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija