• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2020

15:16

HVALA ZA NEPRIZNAVANJE KOSOVA! Popović Ivković sa indijskim ambasadorom: Nastavićemo tradicionalno dobre odnose! (FOTO)

Politika

HVALA ZA NEPRIZNAVANJE KOSOVA! Popović Ivković sa indijskim ambasadorom: Nastavićemo tradicionalno dobre odnose! (FOTO)

Podeli vest

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković razgovarala je u Beogradu sa ambasadorom Republike Indije Subratom Batačardžijem o nastavku saradnje dveju zemalja u oblasti unutrašnjih poslova

Popović Ivković i Batačardži istakli su tradicionalno dobre i prijateljske odnose Srbije i Indije i izrazili nadu da će i ekonomska saradnja dve zemlje biti nastavljena i unapređena, posebno u oblasti turizma i privrede. 

Foto: www.mup.gov.rs

 

Popović Ivković se tom prilikom još jednom zahvalila Indiji na poštovanju međunarodnog prava i principijelnom stavu o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti takozvanog Kosova.  

Foto: www.mup.gov.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija