• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2020

16:03

TUŽILAŠTVO PREDUZELO PRVE KORAKE! Evo šta čeka Sergeja Trifunovića nakon što je izazvao saobraćajku!

Politika

TUŽILAŠTVO PREDUZELO PRVE KORAKE! Evo šta čeka Sergeja Trifunovića nakon što je izazvao saobraćajku!

Podeli vest

Protiv poznatog glumca i predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića podneta je krivična prijava zbog ugrožavanja javnog saobraćaja, dok se konačno ne utvrde povrede koje je izazvao Srđanu Sekuloviću prilikom saobraćajne nesreće na auto-putu za Novi Sad

Trifunović je pre dva dana automobilom "audi 2" udario Sekulovićev "fijat stilo".

Slučaj vodi Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Nakon udesa, lider PSG priznao je da je došlo do nesreće, a Sekulović se potom oglasio i rekao da ga je Trifunović posle incidenta zvao i pretio mu.

 

(VIDEO) SERGEJ MI JE DELOVAO DROGIRAN, JEDVA SAM ŽIVU GLAVU IZVUKAO! Ispovest žrtve saobraćajne nesreće koju je skrivio Trifunović!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
a bre

pre 4 godine

a kazneni poeni .. ????????????????????????????

kiza

pre 4 godine

Meni samo nije jasno sta je on tada radio za volanom. Njemu je vozacka dozvola trebala biti oduzeta mnogo ranije. Covek je ubica u automobilu. Sta radi policija i tuzilastvo

Ljubiša

pre 4 godine

Ma,oderi ga za sve pare,da nema ni za pola crte,ma da nema ni za pivo.

Miško šofer

pre 4 godine

Brza saobraćajnica u gradu, na neki način obilaznica oko grada, po dve saobraćajne trake razdvojene ostrvom od 5m širine, sa perfektnim asfaltom obnovljenim pre par meseci, oko podneva po sunčanom danu, ispred i iza mene na 100m ni vozila ni pešaka - zaustavlja me policija sa radarom i piše kaznu za prekoračenje brzine, vozio sam 57 a dozvoljeno 50, kaže policajac ugrožavam bezbednost ... Vozač sam od aprila 1972. godine i za 48 godina nisam imao NI JEDNU SAOBRAĆAJKU i jednom platio kaznu jer nisam dao žmigavac kad sam skretao u desno! Ko je ovde lud i da li treba komentar tvrdnji da smo svi jednaki pred zakonom?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija