• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2020

15:09

MIROSLAV MIŠKOVIĆ: Nisam se sastao sa Milom u Portu, bio sam na poslovnom putu u Podgorici

Politika

MIROSLAV MIŠKOVIĆ: Nisam se sastao sa Milom u Portu, bio sam na poslovnom putu u Podgorici

Podeli vest

Miroslav Mišković, predsednik kompanije Delta, oglasio se povodom teksta objavljenog u Informeru, u kojem se navodi da se sastao sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

"Predsednik Delte g. Mišković nije se sreo sa predsednik Crne Gore. Istina je jedino da je Miroslav Mišković boravio u Podgorici iz poslovnih razloga sa svojim saradnicima, obzirom da je kompanija Delta jedan od najvećih investitora i značajan poslodavac u Crnoj Gori, što je jedini razlog za ovaj službeni put.

Apsolutna je neistina, zaprepašćujuća i uznemirujuća vaša tvrdnja da je g. Mišković sa predsednikom Crne Gore "pripremao udar na Srbe i Srbiju" na sastanku koji se nije ni desio! Što se tiče odnosa sa srpskom pravoslavnom crkvom i Srbima u Crnoj Gori vaši čitaoci treba da znaju da su Delta Holding i Miroslav Mišković lično jedan od najvećih donatora SPC, što je potvrđeno i dodeljivanjem Ordena Svetog Save gospodinu Miškoviću. Sem toga, Miroslav Mišković i kompanija Delta jedna su od najvećih darodavaca za izgradnju Hrama Hrista Spasa u Podgorici, za šta je Miškovićevoj kompaniji Delta priznanje uručio lično visokopreosvećeni Amfilohije Radović na svečanosti povodom 25 godina rada ove kompanije.

Vaša spletka, izgrađena na jednom uobičajenom poslovnom sastanku, predstavlja samo još jednu od mnogih neistina i uvreda koje ste do sada izneli na račun g. Miškovića, koja nanosi veliku štetu ne samo ugledu Miškovića već i ugledu kompanije Delta Holding u Srbiji i Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija