• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2020

20:50

VUČEVIĆ O MORBIDNOJ PORUCI OBRADOVIĆEVOG SARADNIKA: Sudovi da nalože hitno psihijatrijsko veštačenje Obradovića i članova njegove fašističke organizacije

Politika

VUČEVIĆ O MORBIDNOJ PORUCI OBRADOVIĆEVOG SARADNIKA: Sudovi da nalože hitno psihijatrijsko veštačenje Obradovića i članova njegove fašističke organizacije

Podeli vest

Kao političar i advokat zahtevam od nadležnih sudova da nalože hitno psihijatrijsko veštačenje Boška Obradovića i članova njegove fašističke organizacije, kako bi se utvrdilo kakve mentalne bolesti oni imaju, rekao je potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević

- Zahtevam i da se pod hitno utvrdi da li njihovo mentalno zdravlje predstavlja opasnost za javnost, i za celo društvo, i da se u skladu sa tim predlože dalje mere - objašnjava Vučević i dodaje:

- Kao otac i kao čovek, nemam više reči kojima bih odgovorio na ono što pišu o porodici i maloletnoj deci predsednika Vučića.

On je napomenuo da bi zdrav čovek imao makar malo srama i stida.

- Oni su ne samo šljam, laživi i siledžije, već očigledno ozbiljno mentalno poremećeni, i šta god rekao do njihovog bolesnog, izopačenog uma neće doći! Oni su opasnost za celo naše društvo - zaključuje Vučević.

KOLIKO LI STE BOLESNI, ĐUBRADI FAŠISTIČKA?! Evo šta je program Boška i njegove ekipe u Skupštini - brutalno vređanje Vučića i njegove porodice!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija