• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.02.2020

09:28

JOŠ 50.000 PRATILACA NA INSTAGRAMU PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić objavio na Instagramu "budućnostsrbijeav": HVALA NA POVERENJU!

Politika

JOŠ 50.000 PRATILACA NA INSTAGRAMU PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić objavio na Instagramu "budućnostsrbijeav": HVALA NA POVERENJU!

Podeli vest

Predsedsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je građanima koji ga prate na zvaničnom Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", napisavši "50.000 hvala", koliko ima i pratilaca na tom nalogu

- Hvala vam na poverenju, veri, energiji i volji da izgradimo Srbiju o kojoj smo sanjali! Živeli - napisao je Vučić na tom instagram nalogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala vam na poverenju, veri, energiji i volji da izgradimo Srbiju o kojoj smo sanjali! Živeli! ??

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 18. Феб 2020. у 12:12 PST

 


Pre nekoliko dana predsednik Vučić je objavio da na drugom Instagram nalogu "avučić" ima takođe 50.000 pratilaca.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija