• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2020

16:53

POLITIKA LAŽI SzS DOBILA NOVI OBLIK! Mirković: Đilasovci podržavaju čoveka uhvaćenog u prevari!

Politika

POLITIKA LAŽI SzS DOBILA NOVI OBLIK! Mirković: Đilasovci podržavaju čoveka uhvaćenog u prevari!

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda izjavio je da je jeftina manipulacija Saveza za Srbiju, koja nastavlja i potvrđuje njihovu jedinu politiku, koju Mirković naziva "politikom laži", danas dobila novi oblik, podržavanjem čoveka koji je "uhvaćen u prevari i koji je zbog nezakonitih radnji sankcionisan"

Prema Mirkovićevim rečima, "izvesni Bogosav Nešović je lažirao dokumentaciju o završenoj srednjoj školi", što je nedvosmisleno dokazano, i na taj način povredio radnu disciplinu - davanje lažne dokumentacije i netačnih podataka koji su bili odlučujući za zasnivanje radnog odnosa.

Šef odbornika SNS, dalje, konstatuje da "samim tim Nešović apsolutno nema nikakav osnov da bude ili ostane u radnom odnosu".

- Pokušavajući da sebe ''opere'', sačuva, ali i osveti se ljudima koji su samo poštovali zakon i otkrili njegovu prevaru, Nešović se udružio sa sebi sličnim prevarantima Ðilasom i Jeremićem i lažno optužio SNS za nešto što nema veze sa zdravim razumom. Koliko god se trudili predstavnici tog propalog SzS-a da načine štetu gradu Beogradu i SNS u tome neće uspeti, što pokazuje i ovaj bedni pokušaj da od jednog dokazanog prevaranta naprave žrtvu - navodi Mirković.

SIN ZELENOVIĆEVOG DIREKTORA UHAPŠEN SA DROGOM: Pomogli mu da izbegne zatvor!

 


On još ističe da, kakve osobine Ðilas, Jeremić, Obradović i taj SzS imaju, takve saborce i honorarne saradnike traže i imaju, što Nešović dokazuje.

Kako je sve urađeno po zakonu i u skladu sa propisima, opet se pokazuje da je za ekipu koja je opustošila i Beograd i Srbiju, zakon samo mrtvo slovo na papiru i da on ne važi za njih i one koji mrze SNS i Aleksandra Vučića, smatra Mirković.

Udruženi sindikat Srbije "Sloga" tvrdi da je Nešović, inače predsednik te sindikalne organizacije u "Gradskoj čistoći", dobio otkaz nakon što se kao uzbunjivač obratio gradonačelniku Beograda Zoranu Radojičiću i preneo mu da direktor Marko Popadić, pod pretnjom otkazom, zahteva od radnika da skupljaju sigurne glasove za SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija