• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

20.02.2020

09:09

STEFANOVIĆ: Vučić brine o interesima Srbije, Dačić bira lakši put

Politika

STEFANOVIĆ: Vučić brine o interesima Srbije, Dačić bira lakši put

Podeli vest

Otkako Aleksandar Vučić vodi računa ovom pitanju, 17 država je povuklo priznanje tzv. Kosova, a sprečili smo i da Priština uđe u najznačajnije međunarodne institucije, iako to nimalo nije bilo lako, izjavio je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Srbija je uspela da zadrži prisustvo na KiM uprkos katastrofalnim odlukama koje su donosili oni koji danas žele da se vrate na vlast, rekao je Stefanović za Novosti.

A o tome šta Srbi na KiM misle o toj Vučićevoj politici uvek jasno kažu i na izborima, na kojima lista koju on podržava dobije više od 90 posto glasova, kazao je Stefanović, komentarišući angažman predsednika Srbije na rešavanju kosovskog čvora i kritike koje stižu iz dela opozicije.

Reagujući na to što se u javnosti u poslednje vreme često potencira da su "Vučić i Dačić isto", Stefanović kaže:

- Svakako da nisu isto. Vučić je pre svega državnik koji brine o interesima Srbije, veoma često i na štetu stranačkih i ličnih interesa, dok je Dačić političar koji bira da uradi ono što mu je lakše.

- Ima, naravno, i drugih razlika, ali o njima ne bih govolrio - dodao je Stefanović.

Komentarišući dokumentarni serijal "Vladalac" na TV N1, Srefanović navodi da je cilj bio - satanizacija Vučića.

- Film je isključivo propaganda Dragana Ðilasa, izraz apsolutne mržnje prema Vučiću. Interesantno mi je što je film deo privatne produkcije, pa se pitam da li bi N1 emitovao četiri sata filma o Ðilasu i Miroslavu Mišković, u kojima bi bilo predstavljeno koliko su milijardi zaradili u vreme kada su bili na vlasti, obojica na različite načine, o tome koliko je mladih napustilo zemlju, koliko se fabrika zatvorilo u Srbiji i koliko je zemalja povuklo priznanje nezavisnosti tzv. Kosova - kazao je Stefanović.

- Ali, nešto mi se ne čini da će N1 ikada emitovati taj film - zaključio je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 4 godine

Pa valjda je i Dačić "malo" doprineo da 17 zemalja povuce priznanje kosova. SNS svojata i tudje zasluge. Nine za to kriv Vucic, vec vi ulizice Djuric, ti i vama slicni. Dobro nisi rekao da je Vucic lohapsio sve dilere droge i sve kriminalce. Valjda i drugi nesto rade.

PRESTANITE IŽIVLJAVANJE NAD DECOM, BILA ONA VUČIĆEVA ILI BILO ČIJA! Stefanović užasnut gnusnim komentarima saradnika Boška Obradovića!
Politika

PRESTANITE IŽIVLJAVANJE NAD DECOM, BILA ONA VUČIĆEVA ILI BILO ČIJA! Stefanović užasnut gnusnim komentarima saradnika Boška Obradovića!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je, povodom "gnusnih komentara" saradnika lidera Dveri Boška Obradovića Sibina Vukadinovića o kćerki predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "o monstrumima koji mogu izgovarati ovakve stvari o deci, ne vredi ni govoriti, jer svojim postupcima sami govore više o sebi, nego što bi i ispisani tomovi mogli da kažu“

15.02.2020

19:07

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija