• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

20.02.2020

10:02

ÐURIĆ ČESTITAO GRENELU: Važan korak u plodonosnoj karijeri

Politika

ÐURIĆ ČESTITAO GRENELU: Važan korak u plodonosnoj karijeri

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić čestitao je danas Ričardu Grenelu na imenovanju za vršioca dužnosti direktora Nacionalne obaveštajne službe SAD

- Ovo imenovanje je važan korak u ambasadorovoj plodnoj karijeri i dodatano ga afirmiše kao patriotu i profesionalca. Srećno - napisao je Ðurić na Tviteru.

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je Grenela za vršioca dužnosti direktora Nacionalne obaveštajne službe.

Grenel, koji je ambasador SAD u Nemačkoj, od oktobra je i specijalni izaslanik američkog predsednika Trampa za pregovore Beograda i Prištine.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Не журите са "честиткама"...Дугачка је година...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija