• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

21.02.2020

18:35

UVEK JE PRINCIPIJELNO PROTIV LAŽNE DRŽAVE KOSOVO! Vulin: Belorusija je važan saveznik Srbije!

Politika

UVEK JE PRINCIPIJELNO PROTIV LAŽNE DRŽAVE KOSOVO! Vulin: Belorusija je važan saveznik Srbije!

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Minsku da je Belorusija prijateljska zemlja Srbiji i da to pokazuje na svakom mestu

- Ne samo u bilateralnim odnosima već i na svim međunarodnim forumima gde čvrsto drži našu poziciju, uvek glasa sa nama i za nas, uvek je principijelno protiv lažne države Kosovo gde god da se oni pojave - rekao je Vulin na kraju dvodnevne zvanične posete Belorusiji.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, on je istakao da Srbija može da bude zahvalna predsedniku Aleksandru Lukašenku i beloruskoj vladi na odnosu prema Srbiji.

- Belorusija je važan saveznik, ne samo u vojnom već i u ekonomskom i političkom smislu. Saradnja naših naroda i našeg rukovodstva će se samo nastaviti. Ja sam, naravno, veoma zadovoljan posetom. Lepo je biti među prijateljima - rekao je Vulin.

DOBRA SARADNJA SRBIJE I BELORUSIJE! Vulin posetio Vojnu akademiju Belorusije i Hram u Minsku

Ministar je večeras sa članovima delegacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije prisustvovao u Dvorcu Republike u Minsku svečanoj akademiji podovom Dana zaštitnika otadžbine i Oružanih snaga Belorusije.

Svečanosti su prisustvovali pomoćnik predsednika Belorusije za bezbednost Viktor Lukašenko, državni sekretar nacionalne bezbednosti general-potpukovnik Andrej Ravkov, ministar odbrane general-major Viktor Hrenin i brojni gosti, kaže se u saopštenju.

Dan zaštitnika otadžbine posvećen je formiranju Crvene armije 23. februara 1918. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija