• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.02.2020

15:57

S PRIJATELJEM U OPUŠTENOJ ŠETNJI! Neformalan susret Vučića i Dodika (FOTO)

Politika

S PRIJATELJEM U OPUŠTENOJ ŠETNJI! Neformalan susret Vučića i Dodika (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić neformalno se danas u Beogradu sastao sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom

 

- Sa prijateljem Miloradom Dodikom u razgovoru i opuštenoj nedeljnoj šetnji - napisao je Vučić tim povodom na instagram profilu "budućnostsrbijeav", uz fotografiju na kojoj je zabeležen susret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa prijateljem Miloradom Dodikom u razgovoru i opuštenoj nedeljnoj šetnji.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Feb 23, 2020 at 6:10am PST

Fotografije svedoče da je susret predsednika Vučića i Dodika protekao u dobroj atmosferi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Pozdrav za dva najveća Srpska lidera na Balkanu, od Milana iz Sarajeva.

Dušan

pre 4 godine

Svaka čast,gospodo predsednici,to Srbi vole da vide,slogu i samo slogu...i onda su svi Srbi iza Vas,jer kad smo mi složni,niko nam ništa ne može...pozdrav od Dušana iz Niša za predsednika Vučića i predsednika Dodika...samo tako nastavite,Srbi su uz Vas.

Tof

pre 4 godine

Tako treba!!!!.Samo slozno braco ma gde bili.!!!!Mnogo smo jaki kada smo slozni.

Milemalivuk

pre 4 godine

Samo slozno I cvrsto to nas jedino moze spasiti. Dusmani su navalili sa svih strana da dovrse ono sto su zapoceli devedesetih al sad smo u daleko boljoj poziciji najviše zahvaljujuci jakoj I stabilnoj majcici Rusiji. Sad samo treba mudro odigrati do kraja nastaviti jacanjem vojske i cuvati slogu medju Srbima ma gdje bili kupovati vreme dok se dusmani ne iskrve izmedju sebe jer to je samo pitanje vremena kad ce se desiti jer oni nisu prirodni saveznici nego saveznici iz interesa a kad se to desi onda cemo lako sa ovom lokalnom gamadi resiti oni su saka jada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija