• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

25.02.2020

19:08

TOMAŠEVIĆ: Licemerne priče Obradovića o Žandarmeriji

Politika

TOMAŠEVIĆ: Licemerne priče Obradovića o Žandarmeriji

Podeli vest

Šef Kabineta ministra unutrašnjih poslova Katarina Tomašević, ocenila je danas da je potpuno licemerno da predsednik Dveri Boško Obradović priča bilo šta o pripadnicima Žandarmerije, jer se upravo Savez za Srbiju zalaže za ukidanje ove policijske jedinice i za smanjivanje plata zaposlenima u Žandarmeriji

- To što on sebe želi da prikaže kao navodnog zaštitnika pripadnika Žandarmerije, naravno da je samo još jedna obmana javnosti i pripadnika MUP-a u nadi da su zaboravili da je upravo Dragan Ðilas pozivao na gašenje Žandarmerije, dok je Janko Veselinović napadao njene pripadnike zbog, po njegovom mišljenju, previsokih plata - navela je Tomašević u izjavi za javnost.

Činjenice koje jasno ukazuju, istakla je ona, da su saborci Boška Obradovića najveći protivnici Žandarmerije i njenih policijskih službenika, ne može pokriti vajna borba za petoricu pripadnika kojima je radni odnos prestao po sili zakona, odnosno zbog pravosnažnih osuda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Tukli su ANDREJA greškom mislili su da je BOŠKO znači plaši ga repriza.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija